Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τσαρουχά: «Στρατός» συμβούλων για την υφυπουργό Εθνικής Άμυνας

Τσαρουχά: «Στρατός» συμβούλων για την υφυπουργό Εθνικής Άμυνας

Πρόκειται ουσιαστικά για την ανανέωση της απόσπασης των συγκεκριμένων εκπαιδευτικών, οι οποίοι υπηρετούσαν μέχρι τον ανασχηματισμό του περασμένου Αυγούστου στο πολιτικό γραφείο του στελέχους των Ανεξάρτητων Ελλήνων ενόσω η ίδια ήταν υφυπουργός Μακεδονίας - Θράκης.

Ούτε έναν, ούτε δύο αλλά επτά συμβούλους – γυμναστές, προπονητές και δασκάλους παραδοσιακών χορών φέρεται να διαθέτει στο πολιτικό της γραφείο  η υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά .

Στις 2 Νοεμβρίου δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η κοινή υπουργική απόφαση των υπουργών Εθνικής Αμυνας και Παιδείας, Ερευνας και Θρησκευμάτων Πάνου Καμμένου και Κώστα Γαβρόγλου που αναφέρεται στην απόσπαση 3 καθηγητών Φυσικής Αγωγής στο πολιτικό γραφείο της κυρίας Κόλλια-Τσαρουχά.

Οπως αναφέρεται στην απόφαση, «αποσπάται ο Χίτζιος Γεώργιος, εκπαιδευτικός του υπουργείου Παιδείας – Διεύθυνση Β/θμιας Εκπαίδευσης Λέσβου, κλάδου ΠΕ11/Φυσικής Αγωγής Μ.Κ 8 στο πολιτικό γραφείο της υφυπουργού Εθνικής Αμυνας, από 05/09/2018, που προσφέρει τις υπηρεσίες του, σε προσωρινή ομοιόβαθμη θέση που συνιστάται με την παρούσα για όσο χρόνο διαρκεί η απόσπαση. Ο ανωτέρω θα συνεχίσει να αμείβεται από την Υπηρεσία από την οποία αποσπάται». Από την ίδια ημερομηνία προσφέρει τις υπηρεσίες του στην υφυπουργό και ο «Γρηγορούδης Χρήστος, εκπαιδευτικός του υπουργείου Παιδείας – Διεύθυνση Β/θμιας Εκπαίδευσης Κορίνθου, κλάδου ΠΕ11/Φυσικής Αγωγής», όπως επίσης και η γυμνάστρια Κατερίνα Κουγιουμτζή, η οποία είναι τοποθετημένη στη Διεύθυνση Β/θμιας Εκπαίδευσης Ευρυτανίας.

Όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, πρόκειται ουσιαστικά για την ανανέωση της απόσπασης των συγκεκριμένων εκπαιδευτικών, οι οποίοι υπηρετούσαν μέχρι τον ανασχηματισμό του περασμένου Αυγούστου στο πολιτικό γραφείο του στελέχους των Ανεξάρτητων Ελλήνων ενόσω η ίδια ήταν υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης.

Στην ίδια θέση, αναφέρει η ιστοσελίδα,  βρισκόταν αποσπασμένη και η καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Μαρία Παλάζη, ανεβάζοντας τον αριθμό των γυμναστών σε 4. Στο πλαίσιο αυτό, οι κύριοι Χίτζιος και Γρηγορούδης συμπεριλαμβάνονταν την περίοδο εκείνη και στον κατάλογο προσφοράς υπερωριακής εργασίας απογευματινών ωρών, νυχτερινής εργασίας και εργασίας κατά τις Κυριακές – εξαιρέσιμες ημέρες του προσωπικού του πολιτικού γραφείου της υφυπουργού.

Στο μεταξύ, τη διετία 2015-2016 από τους 9 αποσπασμένους δημοσίους υπαλλήλους του πολιτικού γραφείου της τότε υφυπουργού Μακεδονίας – Θράκης οι 5 ήταν καθηγητές Φυσικής Αγωγής. Εκτός από την κυρία Παλάζη και τους κυρίους Χίτζιο και Γρηγορούδη, συνεργάτες της κυρίας Κόλλια-Τσαρουχά υπήρξαν και οι γυμναστές Κώστας Μητρούδης, ο οποίος ήταν διορισμένος στον νομό Καβάλας την περίοδο εκείνη, καθώς και ο Φώτης Τσέτας με οργανική θέση στον νομό Δράμας, προπονητής κλιμακίων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Στίβου. Τις υπηρεσίες του στο ίδιο πολιτικό γραφείο προσέφερε και ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής Βασίλης Τερζής, με οργανική θέση στη διεύθυνση Β/θμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσων.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024