Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το Bacardí λανσάρει το Bacardí Añejo Cuatro

Το Bacardí λανσάρει το Bacardí Añejo Cuatro

Μία μοναδική εμπειρία στο παλαιωμένο ρούμι

Το BACARDÍ®, το πιο πολυβραβευμένο και αναγνωρίσιμο ρούμι παγκοσμίως, λανσάρει το νέο BACARDÍ Añejo Cuatro, ένα υψηλών προδιαγραφών ρούμι με παλαίωση τεσσάρων ετών σε βαρέλι. Το BACARDÍ Cuatro είναι ένα παλαιωμένο ρούμι που έρχεται να προσφέρει μία μοναδική γευστική εμπειρία στους καταναλωτές που αναζητούν εκλεπτυσμένες και σύνθετες γεύσεις από ένα ρούμι. Η φίνα πολυπλοκότητα της γεύσης του ολοκληρώνει αρμονικά τα απόλυτα cocktails.

Όπως όλα τα ρούμι της BACARDÍ, έτσι και το Añejo Cuatro παλαιώνεται στο ζεστό κλίμα της Καραϊβικής, το οποίο ευνοεί την ταχεία ωρίμανσή του, καθιστώντας το ισάξιο σε βάθος και χαρακτήρα με ποτά μεγαλύτερης παλαίωσης. Με γευστικές νότες βανίλιας, γαρίφαλου, μελιού και άρωμα καψαλισμένου ξύλου, το BACARDÍ Añejo Cuatro θα μυήσει τους λάτρεις του είδους σε μία πιο εκλεπτυσμένη και εξελιγμένη γευστική εμπειρία.

Το BACARDÍ Cuatro δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τους εξειδικευμένους Maestros de Ron, οι οποίοι διαμορφώνουν και δημιουργούν όλα τα προϊόντα BACARDÍ. Οι Maestros de Ron έχουν επιλεγεί και εκπαιδευτεί προσεκτικά, υπό την εποπτεία επτά γενεών εξειδίκευσης στη δημιουργία ρούμι, γεγονός που ενισχύει τον μοναδικό χαρακτήρα του νέου BACARDÍ Cuatro.

Όσον αφορά την ιστορία του οίκου, το BACARDÍ είναι ένα από τα παλαιότερα και πιο σημαντικά ρούμι στον κόσμο και μετρά πάνω από 156 χρόνια κληρονομιάς. Για την οικογένεια BACARDÍ, το ρούμι είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό ποτό – είναι συνώνυμο του ονόματός της, καθώς αναγράφεται με υπερηφάνεια σε κάθε φιάλη. Όπως αποδεικνύεται μέσα από γενιές δεξιοτεχνίας και παράδοσης, η εταιρεία BACARDÍ έχει όλα τα συστατικά, τη βαθιά ιστορία και την κληρονομιά που χρειάζονται για να θεωρηθεί ηγέτης της κατηγορίας των premium ποτών.

Sports in

Την ενοχή του οδηγού για το θάνατο του Ιάσονα προτείνει ο εισαγγελέας

«Η αμέλεια του κατηγορούμενου είναι βαρύτατη...» υποστήριξε ο εισαγγελέας, με τον οδηγό να τονίζει ότι «ακόμη και σήμερα η οδηγία της Αστυνομίας είναι αν υπάρχει επίσημος να μπαίνει έτσι».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024