Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Ουδέν σχόλιο» από Μακρόν στην πρωτοφανή επίθεση Τραμπ

«Ουδέν σχόλιο» από Μακρόν στην πρωτοφανή επίθεση Τραμπ

Το γραφείο του γάλλου προέδρου δήλωσε ότι δεν έχει κανένα σχόλιο να κάνει για τον πρόεδρο Τραμπ, σημειώνοντας ότι ο Εμανουέλ Μακρόν κατέθεσε τα επιχειρήματά του σχετικά με τον ευρωπαϊκό στρατό και την ευρωπαϊκή άμυνα πολύ ξεκάθαρα στον Τραμπ

«Ουδέν σχόλιο» είναι η απάντηση του γάλλου προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, στην πρωτοφανή ολομέτωπη επίθεση που πραγματοποίησε ο αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, μέσω Twitter, με προσβλητικές μάλιστα δηλώσεις.

Το γραφείο του γάλλου προέδρου δήλωσε ότι δεν έχει κανένα σχόλιο να κάνει για τον πρόεδρο Τραμπ, σημειώνοντας ότι ο Εμανουέλ Μακρόν κατέθεσε τα επιχειρήματά του σχετικά με τον ευρωπαϊκό στρατό και την ευρωπαϊκή άμυνα πολύ ξεκάθαρα στον Τραμπ κατά τη διάρκεια συνομιλιών που πραγματοποίησαν το Σάββατο, στο Παρίσι.

Ο αμερικανός πρόεδρος, όντας ιδιαίτερα επικριτικός, χαρακτήρισε νωρίτερα τη Γαλλία ως την «πιο εθνικιστική χώρα», ενώ ανέφερε πως οι Γάλλοι «είχαν αρχίσει να μαθαίνουν γερμανικά στο Παρίσι» κατά τη διάρκεια των δύο Παγκόσμιων Πολέμων έως ότου να επέμβουν οι ΗΠΑ.

Κατηγορώντας τον γάλλο πρόεδρο με αφορμή τον Ευρωπαϊκό Στρατό, του «θύμισε» ότι ήταν η Γερμανία αυτή που ξεκίνησε τον Πρώτο και τον Δεύτερο Παγκόσμιο και όχι η Αμερική εναντίον και της όποιας φέρεται να επιθυμεί ο Γάλλος πρόεδρος να δημιουργηθεί στρατός.

Όσον αφορά τους δασμούς ο Τραμπ υπονόησε ότι έχει «χτυπήσει» τη Γαλλία το γαλλικό κρασί με επιπρόσθετους δασμούς.

«Το πρόβλημα είναι ότι η Γαλλία καθιστά πολύ δύσκολο για τις ΗΠΑ να πουλήσουν το κρασί τους στη Γαλλία και χρεώνει υψηλούς δασμούς, ενώ οι ΗΠΑ το κάνουν εύκολο για γαλλικού οίνους και επιβάλουν πολύ χαμηλούς δασμούς» ανέφερε ο κ. Τραμπ. «Δεν είναι δίκαιο, πρέπει να αλλάξει!».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024