Το μεσημέρι της Τετάρτης (14/11), στον Άγιο Δημήτριο Κηφισιάς, θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του φίλου του Ολυμπιακού που έχασε τη ζωή του από ανακοπή καρδιάς στο Γ. Καραϊσκάκης, Γιάννη Δήμαρχου.
Το μεσημέρι της Τετάρτης (14/11) θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του Γιάννη Δήμαρχου, του φιλάθλου του Ολυμπιακού που έχασε τη ζωή του από ανακοπή καρδιάς, αφότου κατέρρευσε λίγο μετά τη λήξη της αναμέτρησης των Ερυθρόλευκων με τον Παναθηναϊκό στο Γ. Καραϊσκάκης.
Η κηδεία θα λάβει χώρα στον Άγιο Δημήτριο Κηφισιάς στις 14:00, τα έξοδα της οποίας θα καλύψει εξ ολοκλήρου η ΠΑΕ Ολυμπιακός, σε μια συμβολική κίνηση συμπαράστασης προς τους οικείους του από την πλευρά των Πειραιωτών.
Η πόλη του Χιούστον όρισε την 7η Απριλίου ως την ημέρα του ποδοσφαίρου και μεταξύ των τιμώμενων προσώπων ήταν και ο παλαίμαχος άσος του Άρη Βασίλης Ψηφίδης, ο οποίος κατέκτησε του Κύπελλο το 1970.
Οι συμπατριώτες του Σάσα Βεζένκοφ περιμένουν πώς και πως για να δουν από κοντά τον Βούλγαρο διεθνή, με τους υπεύθυνους του γηπέδου να ανοίγουν και το πάνω διάζωμα.
Η ομάδα της Κηφισιάς έχει πετύχει κάτι παραπάνω από έναν άθλο στη μεγάλη κατηγορία του γυναικείου βόλεϊ και τα επιτεύγματα της συνθέτουν μία μοναδική αθλητική ιστορία.