Το μεσημέρι της Τετάρτης (14/11), στον Άγιο Δημήτριο Κηφισιάς, θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του φίλου του Ολυμπιακού που έχασε τη ζωή του από ανακοπή καρδιάς στο Γ. Καραϊσκάκης, Γιάννη Δήμαρχου.
Το μεσημέρι της Τετάρτης (14/11) θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του Γιάννη Δήμαρχου, του φιλάθλου του Ολυμπιακού που έχασε τη ζωή του από ανακοπή καρδιάς, αφότου κατέρρευσε λίγο μετά τη λήξη της αναμέτρησης των Ερυθρόλευκων με τον Παναθηναϊκό στο Γ. Καραϊσκάκης.
Η κηδεία θα λάβει χώρα στον Άγιο Δημήτριο Κηφισιάς στις 14:00, τα έξοδα της οποίας θα καλύψει εξ ολοκλήρου η ΠΑΕ Ολυμπιακός, σε μια συμβολική κίνηση συμπαράστασης προς τους οικείους του από την πλευρά των Πειραιωτών.
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.