Κορυφαίος προπονητής στην Ιταλία ο Αλέγκρι
Ο τεχνικός της Γιουβέντους έλαβε 17 ψήφους, ενώ δεύτεροι ήταν οι Μαουρίτσιο Σάρι και Σιμόνε Ιντζάγκι, με 8 ψήφους.
Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι κατάκτησε τον «Χρυσό Πάγκο» της Serie A για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018, το βραβείο που δίνουν οι προπονητές του καμπιονάτο στον καλύτερο προπονητή της σεζόν. Ο τεχνικός της Γιουβέντους έλαβε 17 ψήφους, ενώ δεύτεροι ήταν οι Μαουρίτσιο Σάρι και Σιμόνε Ιντζάγκι, με 8 ψήφους.
«Ο στόχος είναι να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το όγδοο πρωτάθλημα και στη συνέχεια αυτό το “ευλογημένο” Champions League, αν έχουμε λίγη τύχη στο πλευρό μας» δήλωσε χαμογελώντας ο Αλέγκρι.
«Το σημαντικό είναι να καταλάβουμε σε ποια κατάσταση θα φτάσουμε τον Μάρτιο. Το επίπεδο έχει ανέβει κι εμείς θα πρέπει να είμαστε ικανοί. Για το πρωτάθλημα, ωστόσο, προσοχή σε Νάπολι και Ίντερ», πρόσθεσε ο προπονητής της Γιουβέντους.
Ο Αουρέλιο Αντρεατσόλι κέρδισε τον «Ασημένιο Πάγκο» 2018. Ο 65χρονος τεχνικός από την Τοσκάνη βραβεύθηκε για την προαγωγή στη Serie A που κατάκτησε, καθοδηγώντας την Έμπολι.
- Τεράστια χαμένη ευκαιρία για τη Γαλλία: Ο Μπόνο απέκρουσε πέναλτι του Εμπαπέ (vid)
- Χάαλαντ: «Αν δείτε τι συμβαίνει στη Νορβηγία, θα καταλάβετε ότι δεν είναι η συνηθισμένη εικόνα της χώρας»
- Γαλλία: Το ματς με το Μαρόκο έφερε 20.000 αστυνομικούς στους δρόμους
- Επίσημα στην Άρσεναλ ο Ιλάν Μελιέ
- Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποχωρεί από το «Ολντ Τράφορντ» μετά από 115 χρόνια – Η νέα τοποθεσία (vid, pic)
- LIVE: Γαλλία – Μαρόκο
- Μουντιάλ σε 60 δευτερόλεπτα: Το ΑΝ δεν είναι (μόνο) του Παπακαλιάτη
- Γαλλία – Μαρόκο: Οι ενδεκάδες του πρώτου προημιτελικού του Μουντιάλ (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442