Δολοφονία Μακρή : Είδε τον εκτελεστή του – Τι αποκαλύπτει το νέο βίντεο – ντοκουμέντο
Μόλις μπαίνει μέσα στο αυτοκίνητο και προτού κλείσει την πόρτα εμφανίζεται από δεξιά ο άγνωστος άνδρας με το τζόκεϊ. Πλησιάζει και πυροβολεί το τζάμι τέσσερις φορές.
Πρόσωπο με πρόσωπο με το δολοφόνο του ήρθε για κλάσματα του δευτερολέπτου ο 46χρονος επιχειρηματίας Γιάννης Μακρής τη μοιραία για εκείνον νύχτα. Eνα ακόμη βίντεο – ντοκουμέντο από την εκτέλεσή του στη Βούλα, έρχεται στο φως και αποκαλύπτει τον τρόπο με τον οποίο κινήθηκε ο άτυχος 46χρονος επιχειρηματίας αλλά και ο ψυχρός εκτελεστή του, εκείνα τα πέντε μοιραία δευτερόλεπτα που χρειάστηκαν για να γίνει η δολοφονία.
Οπως φαίνεται από το βίντεο ο Μακρής πλησιάζει το μικρό αυτοκίνητο ντυμένος σπόρ, με τζιν, ένα μπλουζάκι και αθλητικά παπούτσια. Κρατά στα χέρια του ένα μαύρο τσαντάκι. Ανοίγει την πόρτα για να μπει στο αυτοκίνητο και φαίνεται να ρίχνει μια ματιά προς την κάμερα ενώ κάτι δείχνει να του αποσπά την προσοχή. Μόλις μπαίνει μέσα και προτού κλείσει την πόρτα εμφανίζεται από δεξιά ο άγνωστος άνδρας με το τζόκεϊ. Πλησιάζει και πυροβολεί το τζάμι τέσσερις φορές.
Ο Μακρής βγαίνει παραπατώντας και προσπαθεί να τρέξει αλλά δεν τα καταφέρνει. Ερχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον δολοφόνο του ο οποίος τον προλαβαίνει, του ρίχνει τη χαριστική βολή και εξαφανίζεται.
Ολα γίνονται πέντε λεπτά μετά τις 8 και κρατούν πέντε δευτερόλεπτα. Ο εκτελεστής φαίνεται ότι ξέρει καλά τι κάνει, δείχνει επαγγελματίας ψυχρός. Ο θάνατος του Μακρή είναι ακαριαίος. Από τη στιγμή που δεν είχε ασφάλεια να τον προστατέψει δεν μπορεί να αντιδράσει και όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσίευσε ο Σκάι, η ενέδρα στήθηκε καλά και το σχέδιο εκτελέστηκε με απόλυτη ακρίβεια.
Η Αστυνομία ψάχνει μέσα από τα βίντεο να βρει κάποια χαρακτηριστικά του δολοφόνου που θα προδώσουν την ταυτότητά του. Εχει φτιάξει μια λίστα με σκληρούς ποινικούς και εκτελεστές που έχουν αναλάβει συμβόλαια θανάτου στο παρελθόν.
- Πακιστάν: Αυξήθηκε σε 21 ο αριθμός των νεκρών από την πυρκαγιά στο εμπορικό κέντρο
- Γάζα: Ο Τραμπ έχει προτείνει σε Πούτιν, Ουκρανούς και… Νετανιάχου να συμμετάσχουν στο «Συμβούλιο Ειρήνης»
- Γιόβιτς μετά τα 4 γκολ στον Παναθηναϊκό: «Ιδιαίτερα περήφανος – Η ΑΕΚ έχει ποιότητα»
- Καλπάζει ο πληθωρισμός: Στο 2,9% στην Ελλάδα τον Δεκέμβριο – Στο 1,9% στην ευρωζώνη
- Αιγάλεω: Άγρια επίθεση σε οδηγό ταξί – «Ένιωσα να τρέχει αίμα από το πηγούνι και την κοιλιά»
- Wikipedia, ετών 25: Μπορεί να επιβιώσει η μεγαλύτερη εγκυκλοπαίδεια του διαδικτύου στην εποχή του AI;
- Βασίλης Κικίλιας: «Οι θαλάσσιες μεταφορές ενώνουν στρατηγικά Ελλάδα και Αίγυπτο»
- Εάν η μείωση του λειτουργικού κόστους είναι σκοπός μιας επιχείρησης, το αυτόνομο SOC είναι η λύση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442