Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπάνκι: «Πρέπει να διαχειριστούμε τα προβλήματα»

Μπάνκι: «Πρέπει να διαχειριστούμε τα προβλήματα»

Ο προπονητής της ΑΕΚ στάθηκε στις απουσίες, αλλά και τον τραυματισμό του Ρατάν- Μέις

Ο Λούκα Μπάνκι είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος για τη νίκη της ομάδας του, παρά τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει. «Είμαστε χαρούμενοι με τη νίκη, με την εμφάνιση της ομάδας και με την προσπάθεια των παικτών για 40 λεπτά. Όλοι ξέρουν πως έχουμε να διαχειριστούμε απουσίες, λόγω τραυματισμών και με το πρόγραμμα που έχουμε, έχουμε μόνο λίγες ώρες να προσπαθήσουμε να επανακάμψουμε. Το επόμενο παιχνίδι είναι το βράδυ της Τρίτης» δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός και πρόσθεσε:

«Το πιο σημαντικό είναι πως οι παίκτες προσπάθησαν να αποδείξουν απόψε κόντρα σε μια πολύ καλή και αθλητική ομάδα, που ήταν καλά προετοιμασμένη, έχοντας 2 βδομάδες να προετοιμαστεί για το παιχνίδι. Εμείς ήμασταν σε θέση να ανταγωνιστούμε μια τόσο ανταγωνιστική ομάδα. Οπότε είμαι χαρούμενος που πήραμε τη νίκη». Για τον Μέις και την κατάστασή του: «Δεν ξέρω, τώρα θα περιμένουμε να δούμε τι συμβαίνει.

Χρειάζεται κάποιες εξετάσεις. Ο τρόπος που τραυματίστηκε μας κάνει να φοβόμαστε. Είναι ένας γκαρντ μας και μετά τη νύχτα θα δούμε πώς θα έχει η κατάσταση. Έχουμε πρόβλημα στη θέση 1 και θα δούμε τι θα συμβεί. Πρέπει να σταθεροποιηθούμε, γιατί ένα ακόμα πρόβλημα προστέθηκε στα υπάρχοντα».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024