Έκκληση μέσω των social media έκανε ο ηθοποιός Τσάρλι Σιν, ο οποίος έχασε την επικοινωνία με τους γονείς του, Μάρτιν Σιν και Τζάνετ, εξαιτίας της φονικής πυρκαγιάς στην Καλιφόρνια.

Ο διάσημος αστέρας του Χόλιγουντ, έγραψε στο Twitter ότι έχασε την επαφή με τους γονείς του οι οποίοι βρίσκονταν στο πάρκινγκ που υπάρχει στην παραλία Zuma.

Λίγο αργότερα, μετά το tweet, οι γονείς του διάσημου ηθοποιού εντοπίστηκαν και μάλιστα καλά στην υγεία τους.

Τρομακτικές ώρες φαίνεται να πέρασαν και άλλοι celebrities, που κατοικούν στην πληγείσα περιοχή. Ανάμεσα τους η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουέστ οι οποίοι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το σπίτι τους, λόγω της πύρινης λαίλαπας. Η διάσημη τηλεπερσόνα κρατούσε ενήμερους μέσω Instagram τους followers της ανεβάζοντας φωτογραφίες από τις φλόγες.

«Προσευχηθείτε για το Calabasas. Γυρίσαμε σπίτι και έχουμε μία ώρα να μαζέψουμε τα πράγματά μας και να εγκαταλείψουμε το σπίτι μας. Προσευχηθείτε να είναι όλοι ασφαλείς», έγραψε στα stories της. Μάλιστα έχει ήδη ανεβάσει και ένα βίντεο με περιπολικά και πυροσβεστικά οχήματα να περικυκλώνουν τη γειτονιά, στην οποία διαμένει. «Απομακρύνουν τους πάντες από τα σπίτια τους», ανέφερε. Στο βίντεο ακούγεται η φωνή ενός από τα παιδιά τς να λεει: «είμαστε ασφαλείς».

Εκτός από την οικογένεια Καρντάσιαν – Γουέστ, στην περιοχή μένει και η ηθοποιός Αλίσα Μιλάνο, η οποία επίσης εγκατέλειψε το σπίτι της μαζί με την οικογένειά της.

Οι φλόγες έχουν πλησιάσει επικίνδυνα στο παραλιακό παραθεριστικό θέρετρο Μαλιμπού, το οποίο οι αμερικανικές αρχές έδωσαν εντολή να εκκενωθεί άμεσα από τους κατοίκους. Tο Associated Press μετέδωσε ότι βρέθηκαν τουλάχιστον πέντε νεκροί μέσα στα αυτοκίνητά τους. Η Lady Gaga μέσω Tweet εξέφρασε την ανησυχία της για την περιουσία της στην περιοχή και χαρακτήρισε ήρωες τους πυροσβέστες: