Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Επέστρεψε στη Μόσχα ο δισεκατομμυριούχος, Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ

Επέστρεψε στη Μόσχα ο δισεκατομμυριούχος, Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ

Ο ρώσος δισεκατομμυριούχος Ντμίτρι Ριμπαλόβλιεφ, ο οποίος κατηγορείται για υπόθεση διαφθοράς στο Μονακό, έχει επιστρέψει στη Μόσχα, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο εκπρόσωπός του, τον οποίο επικαλούνται τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων

Ο ρώσος δισεκατομμυριούχος Ντμίτρι Ριμπαλόβλιεφ, ο οποίος κατηγορείται για υπόθεση διαφθοράς στο Μονακό, έχει επιστρέψει στη Μόσχα, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο εκπρόσωπός του, τον οποίο επικαλούνται τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.

«Ο Ντμίτρι Ριμπαλόβλιεφ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη Μόσχα. Αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση και χωρίς υποχρέωση (να παραμείνει στο Μονακό). Παραμένει υπό δικαστικό έλεγχο», δήλωσε ο εκπρόσωπός του Ντμίτρι Τσετσκίν, σύμφωνα με το TASS.

«Δεν του επιβλήθηκε απαγόρευση να εγκαταλείψει το Μονακό και δεν έχει περιορισμούς στις μετακινήσεις του», διευκρίνισε ο εκπρόσωπος.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Ντμίτρι Ριμπαλόβλιεφ, ιδιοκτήτης της AS Monaco, είχε τεθεί υπό κράτηση την Τρίτη στο Μονακό στο πλαίσιο της πολύκροτης υπόθεσης απάτης που τον φέρνει αντιμέτωπο με τον ελβετό πρώην έμπορο έργων τέχνης Ιβ Μπουβιέ.

Στο πλαίσιο της υπόθεσης αυτής, που συγκλονίζει το Μονακό, απαγγέλθηκαν αυτή την εβδομάδα κατηγορίες σε βάρος συνολικά εννέα προσώπων –του Ριμπαλόβλιεφ και της δικηγόρου του, της Τετιάνα Μπερσεντά, του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης του Μονακό Φιλίπ Ναρμινό, της συζύγου και του γιού αυτού του τελευταίου, του πρώην υπουργού Εσωτερικών Πολ Μασρόν και τριών υψηλόβαθμων αξιωματικών της αστυνομίας.

Only in

Εκρηκτικό κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ στην Πολιτική Γραμματεία

H Όλγα Γεροβασίλη βγήκε από την αίθουσα της συνεδρίασης καταγγέλλοντας τις διαρροές ως συνειδητό τορπιλισμό της διαδικασίας και μάλιστα με τη σύμφωνη γνώμη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024