Πάντα η παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη κοντά στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και τον Μαρίνο Ουζουνίδη, μετρά πολύ. Είναι ο ηγέτης, ο άνθρωπος που έφερε ξανά την ΑΕΚ από το… μηδέν στην κορυφή και αυτός που έχει το μοναδικό τρόπο να «ξυπνά» την ομάδα όταν κρίνει ότι το χρειάζεται.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Οι Θάντερ επικράτησαν άνετα των Σανς με 119-84 και έκαναν το 1-0 στη σειρά των playoffs – Έκπληξη από τους Ορλάντο Μάτζικ που έφυγαν με το «διπλό» από την έδρα των Πίστονς (112-101)
Η 2η αγωνιστική της Super League ολοκληρώθηκε, η ΑΕΚ παραμένει στο +5 από τον Ολυμπιακό και το Football Meets Data παρουσίασε το γράφημα με τη διακύμανση στην κορυφή της βαθμολογίας.
Η Σίτι νίκησε την Άρσεναλ με 2-1 και μείωσε τη διαφορά στο -3, έχοντας ένα ματς λιγότερο, ενώ πλέον έχει πάρει και την ισοβαθμία. Το πρόγραμμα των δύο μέχρι το φινάλε της Premier League.