Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νεκρό 4χρονο αγόρι από το τροχαίο στην Εγνατία Οδό

Νεκρό 4χρονο αγόρι από το τροχαίο στην Εγνατία Οδό

Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα, ο οδηγός του βαν ήταν αλλοδαπός που είχε αναλάβει να μεταφέρει παράνομα πρόσφυγες και μετανάστες, από τον Εβρο στη Θεσσαλονίκη

Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην Εγνατία Οδό στο ύψος του κόμβου των Βρασνών, λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη, όταν βαν, το οποίο μετέφερε πρόσφυγες, συγκρούστηκε με  νταλίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα 4χρονο παιδί ήταν το μοναδικό θύμα της θανατηφόρας σύγκρουσης, ενώ στους 27 ανέρχεται ο αριθμός των τραυματιών, εκ των οποίων οι δύο σοβαρά.

Ανάμεσα στους τραυματίες, σύμφωνα με το seleo.gr, είναι και οι δύο διακινητές, ενώ οι περισσότεροι μετανάστες είναι από το Ιράκ, τη Σομαλία και το Μπαγκλαντές.

Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα, ο οδηγός του βαν ήταν αλλοδαπός που είχε αναλάβει να μεταφέρει παράνομα πρόσφυγες και μετανάστες, από τον Εβρο στη Θεσσαλονίκη.

Στο σημείο του δυστυχήματος έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της αστυνομίας, καθώς και δώδεκα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και δύο Κινητές Μονάδες. Οι τραυματίες, η κατάσταση των οποίων παραμένει άγνωστη, μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας της Νέας Μαδύτου.

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024