«Ελλείψει αφηγήματος καταστροφολογίας, προβεβλημένα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όπως ο κύριος Βορίδης, επιδόθηκαν στο αφήγημα της παραδοξολογίας. Θα του πρότεινα να πάρει κι αυτός μια εκπομπή στην τηλεόραση, όπως ο κύριος Γεωργιάδης, μαζί με τον άλλο τον γραφικό που μιλάει για τα νεφελίμ, για τη γενιά των Ελ, για να λέει πως θα καταργήσουν ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ τα Χριστούγεννα και τις γιορτές της Ορθοδοξίας» είπε ο Αλέξης Τσίπρας προκαλώντας το γέλιο και το χειροκρότημα των συριζαίων βουλευτών.

Ο δε κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Κουρουμπλής, σύμφωνα με τον Βηματοδότη, χειροκροτούσε όρθιος με αυτόν τον χαρακτηριστικό τρόπο που χειροκροτεί (αλλά μόνο τον κ. Τσίπρα).

Το πικρό ποτήρι που έταξε ο πρωθυπουργός

Αλλά δεν ξέχασε να τρολάρει και τη ΝΔ, λέγοντας πως θα αναγκαστεί να πιει το πικρό ποτήρι και θα ψηφίσει όλα τα μέτρα που εξήγγειλε ο ίδιος από τη Θεσσαλονίκη: Προειδοποίησε την αντιπολίτευση πως θα ακολουθήσει μια σειρά θετικών μέτρων στα οποία «θα αναγκάζεστε να λέτε «ναι σε όλα»». Και εξήγγειλε μείωση των ασφαλιστικών εισφορών, σταδιακή μείωση του ΕΝΦΙΑ και απευθυνόμενος στους δυο-τρεις βουλευτές της ΝΔ που βρίσκονταν στην αίθουσα τους είπε: «Θα τα ψηφίζετε όλα αυτά με βαριά καρδιά και κυρίως θα ψηφίσετε και τη μη περικοπή των συντάξεων». ‘

Εκεί έπεσε άλλο ένα παρατεταμένο χειροκρότημα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο