Έπαρση και θράσος καταλογίζει στον Αλέξη Τσίπρα η Νέα Δημοκρατία, σχολιάζοντας την τοποθέτηση του πρωθυπουργού από το βήμα της Βουλής και ειδικά τον ισχυρισμό του πως η κυβέρνηση πέτυχε ένα «μικρό οικονομικό θαύμα».

«Ο κ. Τσίπρας, με την παροιμιώδη του έπαρση, ισχυρίστηκε σήμερα ότι η κυβέρνηση του πέτυχε ένα μικρό οικονομικό θαύμα» αναφέρει ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, τονίζοντας ωστόσο ότι «θα τον διορθώσουμε».

Όπως αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση «δεν είναι μικρό, αλλά τεράστιο το θαύμα που πέτυχε», επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι ο Αλ. Τσίπρας «πήρε μια οικονομία έτοιμη να βγει από τα μνημόνια, την χρέωσε με 100 δις ευρώ, και έχει το θράσος να υπερηφανεύεται ότι επιστρέφει κάποια αναδρομικά στους πολίτες, ενώ τους ρήμαξε στους φόρους εδώ και 4 χρόνια».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο κ. Τσίπρας, με την παροιμιώδη του έπαρση, ισχυρίστηκε σήμερα ότι η κυβέρνηση του πέτυχε ένα μικρό οικονομικό θαύμα», σημειώνει η ΝΔ και προσθέτει: «Θα τον διορθώσουμε. Δεν είναι μικρό, αλλά τεράστιο το θαύμα που πέτυχε: Πήρε μια οικονομία έτοιμη να βγει από τα μνημόνια, την χρέωσε με 100 δις ευρώ και έχει το θράσος να υπερηφανεύεται ότι επιστρέφει κάποια αναδρομικά στους πολίτες, ενώ τους ρήμαξε στους φόρους εδώ και 4 χρόνια».