Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΝΔ: Ο Τσίπρας χρέωσε τη χώρα με 100 δισ. και περηφανεύεται για τα αναδρομικά

ΝΔ: Ο Τσίπρας χρέωσε τη χώρα με 100 δισ. και περηφανεύεται για τα αναδρομικά

Έπαρση και θράσος καταλογίζει στον Αλέξη Τσίπρα η Νέα Δημοκρατία, σχολιάζοντας τη τοποθέτηση του πρωθυπουργού από το βήμα της Βουλής και ειδικά τον ισχυρισμό του πως η κυβέρνηση πέτυχε ένα «μικρό οικονομικό θαύμα»

Έπαρση και θράσος καταλογίζει στον Αλέξη Τσίπρα η Νέα Δημοκρατία, σχολιάζοντας την τοποθέτηση του πρωθυπουργού από το βήμα της Βουλής και ειδικά τον ισχυρισμό του πως η κυβέρνηση πέτυχε ένα «μικρό οικονομικό θαύμα».

«Ο κ. Τσίπρας, με την παροιμιώδη του έπαρση, ισχυρίστηκε σήμερα ότι η κυβέρνηση του πέτυχε ένα μικρό οικονομικό θαύμα» αναφέρει ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, τονίζοντας ωστόσο ότι «θα τον διορθώσουμε».

Όπως αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση «δεν είναι μικρό, αλλά τεράστιο το θαύμα που πέτυχε», επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι ο Αλ. Τσίπρας «πήρε μια οικονομία έτοιμη να βγει από τα μνημόνια, την χρέωσε με 100 δις ευρώ, και έχει το θράσος να υπερηφανεύεται ότι επιστρέφει κάποια αναδρομικά στους πολίτες, ενώ τους ρήμαξε στους φόρους εδώ και 4 χρόνια».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο κ. Τσίπρας, με την παροιμιώδη του έπαρση, ισχυρίστηκε σήμερα ότι η κυβέρνηση του πέτυχε ένα μικρό οικονομικό θαύμα», σημειώνει η ΝΔ και προσθέτει: «Θα τον διορθώσουμε. Δεν είναι μικρό, αλλά τεράστιο το θαύμα που πέτυχε: Πήρε μια οικονομία έτοιμη να βγει από τα μνημόνια, την χρέωσε με 100 δις ευρώ και έχει το θράσος να υπερηφανεύεται ότι επιστρέφει κάποια αναδρομικά στους πολίτες, ενώ τους ρήμαξε στους φόρους εδώ και 4 χρόνια».

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024