Κηδεία Κατσίφα : Καταγγελίες για εξονυχιστικούς ελέγχους στα σύνορα
Μια δικηγόρος, φίλη της οικογένειας έκανε λόγο για απίστευτη ταλαιπωρία στην διαδικασία εξακρίβωσης στοιχείων πριν περάσει τα σύνορα.
Συνεχίζονται οι καταγγελίες από ανθρώπους που ήθελαν να περάσουν τα σύνορα για να φτάσουν στους Βουλιαράτες για να παρευρεθούν το μεσημέρι της Πέμπτης στην κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα.
Μια δικηγόρος, φίλη της οικογένειας, μιλώντας στον Αlpha έκανε λόγο για απίστευτη ταλαιπωρία στην διαδικασία εξακρίβωσης στοιχείων πριν περάσει τα σύνορα.

Η ίδια έχει γεννηθεί στην Χιμάρα και έχει διπλή υπηκοότητα, παρόλα αυτά χρειάστηκε να περιμένει δύο ώρες μέχρι να γίνει εξακρίβωση των στοιχείων της.
Όπως περιέγραψε δεν της έγινε κάποιος σωματικός έλεγχος και δεν βρέθηκε κάτι πάνω της που να θεωρείται ύποπτο.

Όταν τελικά κατάφερε να περάσει στην γειτονική χώρα δεν της εξήγησε κανείς για ποιο λόγο χρειάστηκε να περιμένει τόσο.
Η ίδια ανέφερε ακόμα υπήρχαν άτομα στα οποία δεν επέτρεψαν να περάσουν τα σύνορα με διάφορες προφάσεις.

- Γεμάτες με τοξικές στρατιωτικές βάσεις οι ΗΠΑ – Χιλιάδες στρατιωτικοί μολυσμένοι
- Στρατιωτικές δαπάνες: η νέα πραγματικότητα της ΕΕ
- Η Σίλικον Βάλλεϋ πίσω από τα επεκτατικά σχέδια του Τραμπ στη Γροιλανδία;
- Η Richemont «λάμπει» ξανά με εκτόξευση των πωλήσεων από Cartier και Van Cleef
- Οι δυνάμεις ασφαλείας στην Αϊτή διεξάγουν εκστρατεία κατά των συμμοριών και καταστρέφουν κρησφύγετα
- Ο Τραμπ θέλει 1 δισ. δολάρια από κάθε κράτος για να γίνει μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης
- Γιατί ο Τραμπ στρέφεται κατά της JP Morgan;
- Καταζητούμενος από το Top 10 του FBI συνελήφθη στο Μεξικό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)










































![Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/guatemala-prison-315x220.jpg)
























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442