Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έργα υποδομών στις πυρόπληκτες περιοχές από την εταιρεία «Μυτιληναίος»

Έργα υποδομών στις πυρόπληκτες περιοχές από την εταιρεία «Μυτιληναίος»

Σε μα σειρά έργων στις πυρόπληκτες περιοχές στην Ανατολική Αττική πρόκειται να προχωρήσει η εταιρεία «Μυτιληναίος», η οποία διέθεσε το ποσό του 1 εκατομμυρίου ευρώ για τη θεραπεία και πρόληψη παρόμοιων καταστροφών

Σε μα σειρά έργων στις πυρόπληκτες περιοχές στην Ανατολική Αττική πρόκειται να προχωρήσει η εταιρεία «Μυτιληναίος», η οποία διέθεσε το ποσό του 1 εκατομμυρίου ευρώ για τη θεραπεία και πρόληψη παρόμοιων καταστροφών.

Από την πρώτη στιγμή η εταιρεία εκδήλωσε έμπρακτα τη συμπαράσταση της στους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές του Ιουλίου του 2018 και τέθηκε στη διάθεση των αρμόδιων αρχών προκειμένου να παρασχεθεί κάθε δυνατή στήριξη στους Δήμους Μαραθώνος και Ραφήνας – Πικερμίου, με την αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης και έκτακτη αιμοδοσία.

Μετά από σειρά διαβουλεύσεων με τις Δημοτικές Αρχές, τις επιτροπές κατοίκων και την Υπηρεσία της Πυροσβεστικής, η εταιρεία ανέλαβε τις εξής δράσεις για τη διάθεση του ποσού του 1.000.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα:

•Εξακόσιες χιλιάδες ευρώ διατίθενται για την ενεργειακή αναβάθμιση του σχολικού συγκροτήματος Γυμνασίου-Λυκείου και του όμορου κλειστού γυμναστηρίου της Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου, όπου στεγάζονται οι εκπαιδευτικές ανάγκες 600 παιδιών και αθλητικές δραστηριότητες 1.000 παιδιών από τις πυρόπληκτες περιοχές του Δήμου και των όμορων Δήμων.

•Τριακόσιες χιλιάδες ευρώ διατίθενται για τη δωρεά 6 αυτόνομων πυροσβεστικών οχημάτων στο Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος, συμβάλλοντας καθοριστικά στην επιχειρησιακή ετοιμότητα της υπηρεσίας.

•Εκατό χιλιάδες ευρώ διατέθηκαν, μέσω προγράμματος που υλοποίησε ο ΣΕΒ, για τη στήριξη 94 οικογενειών που βρέθηκαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024