Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βαρέλα - Κρέσπο: «Κλέφτες», σκόρερ και στυλοβάτες του ΠΑΟΚ

Βαρέλα – Κρέσπο: «Κλέφτες», σκόρερ και στυλοβάτες του ΠΑΟΚ

Τι δείχνουν τα στατιστικά των 9 αγωνιστικών και τους κεντρικούς αμυντικούς του ΠΑΟΚ Κρέσπο και Βαρέλα

Η πρωτιά του ΠΑΟΚ στη βαθμολογία στη Super League είναι προϊόν μίας συνολικής προσπάθεια που ξεκινάει από τον τερματοφύλακα και καταλήγει στον ποδοσφαιριστή που θα μετουσιώσει τις ευκαιρίες σε γκολ.
Το στοιχείο πάντως που έχει να επιδείξει ο Δικέφαλος τα τελευταία δύο χρόνια, σε αντίθεση με το παρελθόν (πλην της εποχής Σάντος), είναι η σταθερότητα στα μετόπισθεν.

Οι στυλοβάτες της άμυνας του Δικεφάλου με βάση τα στατιστικά τους στοιχεία είναι οι Βαρέλα και Κρέσπο. Οι δύο στόπερ του ΠΑΟΚ συνεργάζονται αρμονικά με τον έναν να συμπληρώνει τον άλλο. Ο Βαρέλα, μετράει σε 16 εμφανίσεις (Ελλάδα και Ευρώπη) 1 γκολ, 1 ασίστ, 34 κλεψίματα και 29 επεμβάσεις. Αν θέλουμε να επικεντρωθούμε μόνο στο πρωτάθλημα της Super League, έχει 15 κλεψίματα και 13 κοψίματα επιθέσεων του αντιπάλου.

Από την πλευρά του ο Άνχελ Κρέσπο έχει περισσότερες εμφανίσεις με την Ασπρόμαυρη φανέλα (18). Έχει σημειώσει ένα γκολ αυτό στο Περιστέρι, ενώ μετράει 36 κλεψίματα και 38 επεμβάσεις. Στο πρωτάθλημα έχει στο ενεργητικό του 20 κλεψίματα και 24 επεμβάσεις σε αντίπαλες επιθέσεις.

Από την στιγμή που το δίδυμο Βαρέλα-Κρέσπο είναι το καλύτερο, φαίνεται σ’ αυτές τις αγωνιστικές ότι πολύ δύσκολα κάποιος προερχόμενος από τον πάγκο (Χατσερίντι-Μαλεζάς) θα μπει ανάμεσα τους για να το διακόψει. Αυτός είναι ο λόγος που ο ουκρανός αμυντικός, τα περισσότερα παιχνίδια, τα είδε από τον πάγκο. Το Γενάρη μάλιστα ετοιμάζεται, όπως όλα δείχνουν, να επιστρέψει στο Κίεβο.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024