Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΑΕΚ: Χωρίς Ξανθόπουλο και Καββαδά, αμφίβολος ο Σάκοτα

ΑΕΚ: Χωρίς Ξανθόπουλο και Καββαδά, αμφίβολος ο Σάκοτα

Ο έμπειρος γκαρντ και ο 26χρονος σέντερ τέθηκαν νοκ-άουτ από την αυριανή αναμέτρηση με την Φουενλαμπράδα, ενώ η συμμετοχή του «κιτρινόμαυρου» αρχηγού θα κριθεί την τελευταία κυριολεκτική στιγμή.

Με προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το παιχνίδι της Τετάρτης (7/11, 19:30) με την Φουενλαμπράδα στο ΟΑΚΑ, για την 5η αγωνιστική του Basketball Champions League.  Ο τεχνικός της Ενωσης, Λούκα Μπάνκι, στο παιχνίδι με την ισπανική ομάδα δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Βασίλη Ξανθόπουλο και Βασίλη Καββαδά, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή και του Ντούσαν Σάκοτα.

Ο έμπειρος γκαρντ και ο 26χρονος σέντερ αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού και τέθηκαν νοκ-άουτ από την αυριανή αναμέτρηση, ενώ η συμμετοχή του αρχηγού της ΑΕΚ θα κριθεί την τελευταία κυριολεκτική στιγμή. Ο ιταλός προπονητής θα περιμένει τον έμπειρο φόργουορντ, ο οποίος θα προσπαθήσει να σφίξει τα δόντια, προκειμένου να βοηθήσει τους Κιτρινόμαυρους στη μάχη με την ισπανική ομάδα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ:

«Χωρίς τρεις αθλητές (Σάκοτα, Ξανθόπουλος, Καββαδάς) λόγω τραυματισμού πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση της λαβωμένης ΑΕΚ. Ο Βασίλης Καββαδάς τέθηκε ξανά εκτός μάχης, και για τη κομβική αναμέτρηση της Τετάρτης (07/11) με τη Φουενλαμπράδα, εκτός μάχης λογικά τίθεται και ο Βασίλης Ξανθόπουλος, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Ντούσαν Σάκοτα».

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024