Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βίντεο από τη στιγμή της δολοφονίας του Γιάννη Μακρή

Βίντεο από τη στιγμή της δολοφονίας του Γιάννη Μακρή

Ο δράστης πυροβολεί εξ επαφής τον 46χρονο επιχειρηματία

Συγκλονίζουν τα πλάνα που είδαν το φως της δημοσιότητας πριν από λίγες ώρες και δείχνουν τον δολοφόνο του Γιάννη Μακρή να τον πυροβολεί μέσα στο αυτοκίνητό του.

Όπως δείχνει το βίντεο που δημοσιοποίησε η «Καθημερινή» ο δράστης πλησιάζει το θύμα αμέσως μόλις επιβιβάζεται στο αυτοκίνητο του που ήταν παρκαρισμένο έξω από το σπίτι του. Ο Γιάννης Μάκρης είχε καθίσει στη θέση του οδηγού όταν ο άνδρας πλησιάζει τρέχοντας και από το παράθυρο του συνοδηγού τον πυροβολεί εξ επαφής.

Ο άτυχος άνδρας μετά τους πρώτους πυροβολισμούς βγήκε από το αυτοκίνητο και προσπάθησε να γλιτώσει, ωστόσο ο δράστης τον ακολούθησε και από απόσταση μισού μέτρου συνέχισε να πυροβολεί.

Μετά από ελάχιστα βήματα ο Γιάννης Μακρής πέφτει νεκρός στο οδόστρωμα και ο δολοφόνος εξαφανίζεται.

Σύμφωνα με το βίντεο ο δολοφόνος φορούσε μαύρο τζόκεϊ, σπορ μπουφάν και μαύρο παντελόνι. Ο δράστης, όπως όλα δείχνουν, χρησιμοποίησε πιστόλι με σιγαστήρα καθώς κανένας από τους περίοικους δεν άκουσε τους πυροβολισμούς.

Οι αρχές εξετάσουν εξονυχιστικά το βίντεο και συλλέγουν όσες περισσότερες πληροφορίες για το προφίλ του δολοφόνου. Από τα πρώτα στοιχεία φαίνεται ότι είναι επαγγελματίες εκτελεστής ο οποίος παρακολουθούσε στενά το θύμα.

Επαγγελματικό χτύπημα δείχνει και ο σιγαστήρας που χρησιμοποιήθηκε, ενώ σε αντίστοιχες περιπτώσεις οι δράστες επέλεγαν καλάσνικοφ που κάνουν μεγάλο θόρυβο.

Η επιλογή του σημείου για την επίθεση μοιάζει με χτυπήματα κατά ανθρώπων της νύχτας που τις περισσότερες φορές γίνονται μέσα σε αυτοκίνητο αν και σε αυτή την περίπτωση ο δολοφόνος επέλεξε ένα ήσυχο σημείο μακριά από πολυσύχναστους δρόμους.

Οι φόβοι της οικογένειας

Χωρίς τον έφηβο γιο του Γιάννης Μακρή που ζει στην Αυστραλία πραγματοποιήθηκε η εξόδιος ακολουθία του 46χρονου επιχειρηματία στον ιερό ναό του Αγίου Νεκταρίου στη Βούλα.

Ο γιος του επιχειρηματία σύμφωνα με πληροφορίες φοβήθηκε να ταξιδέψει στην Αθήνα και αναμένεται να σμίξει με τα ετεροθαλή αδέρφια του στην Αυστραλία που θα ταφεί η σορός του Μακρή.

Σε δύσκολη θέση βρίσκεται και η σύζυγος του 36χρονου η οποία πέρασε απομονωμένη και φοβισμένη τις πρώτες μέρες μετά τη δολοφονία του Μακρή και σκέφτεται σοβαρά να μετακομίσει με τα δύο της παιδιά στην Αυστραλία.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024