Ποτάμι: Επανεξελέγη επικεφαλής ο Σταύρος Θεοδωράκης
Με ποσοστό 93,59%
Με ποσοστό 93,59% επανεκλέχθηκε επικεφαλής του Ποταμιού ο Σταύρος Θεοδωράκης, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας του 3ου Συνεδρίου του κόμματος.
Αντιπρόεδρος εξελέγη ο Γιώργος Μαυρωτάς, γραμματέας Οργανωτικού ο Γιώργος Γκαρής, γραμματέας Στρατηγικών Δράσεων η Κωνσταντίνα Ηλιοπούλου, ενώ επικεφαλής της Νεολαίας η Μαρία Δαμανάκη και ο Αναστάσιος Παππάς.
Με ποσοστό 90,33% εγκρίθηκε η πολιτική απόφαση του κόμματος, αντιθέτως «όχι» στην πρόταση δέκα σημείων του Γιώργου Αμυρά είπε το 41,67%, έναντι 34,47 του «ναι».
- Συνταγή: Πασχαλινό τσουρέκι
- Εκλογές τον Οκτώβριο;
- Η Χεζμπολάχ εκτόξευσε ρουκέτες εναντίον του Ισραήλ μετά τη σφαγή με τους 250 νεκρούς
- Απεργούν στις 24 Απριλίου οι εργαζόμενοι στους δήμους – Τα αιτήματά τους
- Άκσηση: Η «ασπίδα» για το άγχος και την κατάθλιψη
- Άστατος ο καιρός τη Μεγάλη Πέμπτη – Πού θα βρέξει
- Εμπόδια στις καινοτόμες θεραπείες τα μειωμένα κίνητρα για κλινικές μελέτες
- Πλησιάζουν «ταβάνι» οι τιμές στα ακίνητα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/evgeni-tcherkasski-6AcF6hcRU8A-unsplash-1-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442