Γ. Σαββίδης: «MVP ο Τζήλος, ξένους διαιτητές σε κάθε ματς» (pics)
Το μήνυμα του γιου του Ιβάν Σαββίδη, μετά το 1-1 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.
Πυρ και μανία με τον διαιτητή Αθανάσιο Τζήλο ήταν ο Γιώργος Σαββίδης, μετά το 1-1 του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ο γιος του ιδιοκτήτη της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδη, μετά το τέλος της αναμέτρησης με ανάρτησή του στα social media, τόνισε ότι ο ρέφερι ήταν ο MVP του παιχνιδιού και τόνισε ότι σε κάθε ματς ο ΠΑΟΚ θέλει να ορίζονται ξένοι διαιτητές.
Συγκεκριμένα, έγραψε: «Είτε το θέλετε είτε όχι θα πάρουμε το πρωτάθλημα έτσι απλά γιατί το αξίζουμε! Βάλτε πολύ πολύ καλά στο μυαλό σας… Θέλουμε σε κάθε παιχνίδι του ΠΑΟΚ διεθνείς διαιτητές. Γιατί πολύ απλά ορισμένοι άνθρωποι δεν μπορούν να κάνουν σωστά την δουλειά τους, δεν πληρώνουμε γι΄αυτό το τσίρκο».
Δείτε τις αναρτήσεις:

- Πανδαισία: Όλα τα γκολ από τις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League (vids)
- Τα ζευγάρια στα ημιτελικά του Champions League
- Μπάγερν – Ρεάλ Μαδρίτης 4-3: Επική πρόκριση των Βαυαρών με γκολάρες στο 89′ και το 94′ (vid)
- Άρσεναλ-Σπόρτινγκ 0-0: Με κακή εικόνα οι «κανονιέρηδες» προκρίθηκαν στα ημιτελικά
- Ολυμπιακός για Δαλακούρα: «Θα είσαι πάντα μέλος της «ερυθρόλευκης» οικογένειας»
- Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης: «Χορταστικό» ημίχρονο με πέντε γκολ (vids)
- Πανιώνιος – Ολυμπιακός 13-22: Το 21Χ21 με Ζαλάνκι οι Πειραιώτες
- Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Γκιουλέρ το 0-1 για τη «βασίλισσα», ισοφάρισε σε 1-1 ο Πάβλοβιτς (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/abhijith-chandran-z4ylX1Z5FQE-unsplash-315x220.jpg)


















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442