Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπιέκοβιτς: «Δεν μπορούν να συνυρπάξουν Μίτροβιτς και Πρίγιοβιτς»

Μπιέκοβιτς: «Δεν μπορούν να συνυρπάξουν Μίτροβιτς και Πρίγιοβιτς»

Μίτροβιτς και Πρίγιοβιτς δεν μπορούν να αγωνιστούν μαζί στην επίθεση της Εθνικής Σερβίας σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της ομοσπονδίας, Νέναντ Μπιέκοβιτς

Την άποψη ότι οι Μίτροβιτς και Πρίγιοβιτς δεν μπορούν να συνυπάρξουν στην επίθεση της Εθνικής Σερβίας εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας Νέναντ Μπιέκοβιτς.

Θυμίζουμε ότι ο προπονητής Μλάντεν Κρίσταϊτς δεν είχε χρησιμοποιήσει τον σέντερ φορ του ΠΑΟΚ ούτε λεπτό στα παιχνίδια του Nations League κόντρα στην Ρουμανία και στο Μαυροβούνιο, παρ’ ότι βρισκόταν σε εξαιρετική κατάσταση.

Έτσι, ο Νέναντ Μπιέκοβιτς σε δηλώσεις που παραχώρησε πήρε θέση σε αυτήν την επιλογή υπογραμμίζοντας: «Δε θα συμφωνήσω ότι πρέπει να αλλάξουμε το σύστημα μας και να παίξουμε με δύο επιθετικούς. Ο Μίτροβιτς είναι ακριβός ο ίδιος τύπος ποδοσφαιριστής με τον Πρίγιοβιτς, που δεν μπορεί να αλληλοσυμπληρώσει ο ένας τον άλλον. Ο Γιόβιτς είναι μια άλλη ιστορία, μπορεί να ταιριάξει με έναν από τους δύο, ήταν στην αποστολή για το Μουντιάλ, είναι κοντά στις συμμετοχές και ασφαλώς αποτελεί το μέλλον του σερβικού ποδοσφαίρου. Όμως, Μίτροβιτς και Πρίγιοβιτς δεν γίνεται να είναι μαζί στο γήπεδο από την αρχή ενός αγώνα, ίσως κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ανάλογα με το αποτέλεσμα και όταν πάμε για όλα ή τίποτα».

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024