Το παιχνίδι στην Ποντγκόριτσα απόψε είναι μονόδρομος για τον Παναθηναϊκό και η κατάληξή του είναι μόνο στη νίκη. Κάθε άλλη κατεύθυνση θα προκαλέσει ακόμα περισσότερη αναταραχή και ο Τσάβι Πασκουάλ με τους παίκτες του είναι υποχρεωμένοι απέναντι στους εαυτούς τους πάνω από όλα, να κερδίσουν τη Μπουντούτσνοστ.
Οι «πράσινοι» μετά από τέσσερις αγωνιστικές στην φετινή Ευρωλίγκα έχουν ρεκόρ 2-2 και περιθώριο για νέο στραβοπάτημα δεν υπάρχει μετά τις ήττες από Μπάγερν Μονάχου και Ζαλγκίρις Κάουνας.
Η πόλη του Χιούστον όρισε την 7η Απριλίου ως την ημέρα του ποδοσφαίρου και μεταξύ των τιμώμενων προσώπων ήταν και ο παλαίμαχος άσος του Άρη Βασίλης Ψηφίδης, ο οποίος κατέκτησε του Κύπελλο το 1970.
Οι συμπατριώτες του Σάσα Βεζένκοφ περιμένουν πώς και πως για να δουν από κοντά τον Βούλγαρο διεθνή, με τους υπεύθυνους του γηπέδου να ανοίγουν και το πάνω διάζωμα.
Η ομάδα της Κηφισιάς έχει πετύχει κάτι παραπάνω από έναν άθλο στη μεγάλη κατηγορία του γυναικείου βόλεϊ και τα επιτεύγματα της συνθέτουν μία μοναδική αθλητική ιστορία.