Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΛεΜπρόν: «Ο Ρόουζ παραμένει σούπερ ήρωας»

ΛεΜπρόν: «Ο Ρόουζ παραμένει σούπερ ήρωας»

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς αποθέωσε τον Ντέρικ Ρόουζ για την 50αρα και την επιμονή του, τονίζοντας πως ήταν και παραμένει ένας σούπερ ήρωας

Ο Ντέρικ Ρόουζ, έκανε ρεκόρ καριέρας, σημειώνοντας 50 πόντους στη μεγάλη νίκη των Μινεσότα Τίμπεργουλβς με 128-125 απέναντι στους Γιούτα Τζαζ. Ο Αμερικανός σταρ, που ταλαιπωρήθηκε από σοβαρούς τραυματισμούς τα τελευταία χρόνια, είναι το πρόσωπο των ημερών στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, μίλησε για τα ψυχικά αποθέματα του γκαρντ των λύκων, τονίζοντας πως είναι ένας σούπερ ήρωας και ότι θα παραμείνει ένας τέτοιος.

«Αυτό που έκανε ο Ρόουζ ήταν απίστευτο, ειδικά για εμάς που ξέρουμε ότι δίνει την ψυχή του και το σώμα του απλά για να παίξει ένα μόνο παιχνίδι. Είναι κάτι που έχω δει από πρώτο χέρι όταν ήμασταν συμπαίκτες. Όταν μιλάμε για επιμονή ο Ντέρικ είναι ο πραγματικός ορισμός», δήλωσε ο Τζέιμς και συμπλήρωσε:

«Όταν μιλάμε για τον παίκτη, που αν δεν κάνω λάθος είναι ο νεότερος MVP στην Ιστορία, και έχει δώσει τόσες πολλές μάχες για να επιστρέψει, άσχετα με το τι λέει ο καθένας, γιατί όπως ξέρετε οι περισσότεροι που μιλάνε δεν έχουν πατήσει ποτέ σε παρκέ και έχουν τόσα πολλά άσχημα να πουν και να σχολιάσουν τι πρέπει να κάνει. Ακόμα και όταν ένας σούπερ ήρωας πέφτει κάτω, είναι ακόμα σούπερ ήρωας στο τέλος της ημέρας και ο Ντέρικ Ρόουζ έδειξε γιατί είναι ακόμα σούπερ ήρωας».

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024