Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΝΔ: Γιατί δεν εκπέμπει η ΕΡΤ απευθείας από Κουμουνδούρου;

ΝΔ: Γιατί δεν εκπέμπει η ΕΡΤ απευθείας από Κουμουνδούρου;

Η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου σημειώνει χαρακτηριστικά ότι το να αποφασίζει το κόμμα για τη διοίκηση της Δημόσιας Τηλεόρασης θεωρείται προφανώς φυσιολογικό στο σουρεαλιστικό σύμπαν του ΣΥΡΙΖΑ

Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η Τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, με αφορμή την παρέμβαση του Υφυπουργού, Λ. Κρέτσου, ο οποίος ζήτησε την παραίτηση του διευθύνοντος συμβούλου, κ. Βασίλη Κωστόπουλου, και του αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ, κ. Γιώργου Θαλασσινού.

Η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου σημειώνει χαρακτηριστικά ότι το να αποφασίζει το κόμμα για τη διοίκηση της Δημόσιας Τηλεόρασης θεωρείται προφανώς φυσιολογικό στο σουρεαλιστικό σύμπαν του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η μόνη απορία που έχουμε» συνεχίζει «είναι γιατί δεν εκπέμπεται ακόμη το πρόγραμμα της ΕΡΤ απευθείας από την Κουμουνδούρου».

Αναλυτικά η κ. Ασημακοπούλου επισημαίνει τα εξής:

«Μέχρι χθες, το δίδυμο Παππάς και Κρέτσος απαντούσαν εν χορώ πως »όλα βαίνουν καλώς στην ΕΡΤ» αδιαφορώντας για τις καταγγελίες των στελεχών της δημόσιας τηλεόρασης, της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, αλλά ακόμα και των ίδιων των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Και σήμερα, ξαφνικά, αποφάσισαν να ξηλώσουν σύσσωμη την ηγεσία της ΕΡΤ καθώς η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ που συνεδρίασε χθες επί του θέματος, είχε άλλη άποψη από τους κ. Παππά και Κρέτσο.

Το να λαμβάνει το κόμμα αποφάσεις για την δημόσια τηλεόραση θεωρείται προφανώς φυσιολογικό στο σουρεαλιστικό σύμπαν του ΣΥΡΙΖΑ. Η μόνη απορία που έχουμε είναι γιατί δεν εκπέμπεται ακόμη το πρόγραμμα της ΕΡΤ απευθείας από την Κουμουνδούρου».

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024