Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Οι ληστές πήραν όμηρο την υπάλληλο στα διόδια της Τραγάνας

Οι ληστές πήραν όμηρο την υπάλληλο στα διόδια της Τραγάνας

Αδίστακτοι ληστές έστησαν ενέδρα σε υπάλληλο των διοδίων της Τραγάνας, την ανάγκασαν να τους παραδώσει άγνωστο χρηματικό ποσό και διέφυγαν παίρνοντάς την όμηρο.

Μισή ώρα μετά τις 10 το βράδυ της Πέμπτης, δύο άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπά τους έστησαν καρτέρι στην υπάλληλο των διοδίων που κατευθυνόταν στον χώρο στάθμευσης του σταθμού για να πάρει το αμάξι της, ένα λευκό BMW.

Πίσω από αυτό είχαν κρυφτεί οι ληστές που πετάχτηκαν μπροστά της και με την απειλή όπλων, την ανάγκασαν να μπει στο γραφείο – όπου βρισκόταν κι άλλος υπάλληλος – και να τους ανοίξει το χρηματοκιβώτιο από το οποίο αφαίρεσαν άγνωστο ποσό (υπολογίζεται γύρω στα 5.000 ευρώ).

Στη συνέχεια ανάγκασαν την υπάλληλο να τους ακολουθήσει και διέφυγαν από τον παράδρομο προς Μαλεσίνα. Λίγα μέτρα πιο μακριά είχαν αφήσει κόκκινο C2 το οποίο χρησιμοποίησαν για τη διαφυγή τους, εγκαταλείποντας την BMW και την υπάλληλο στο σημείο.

Σε κατάσταση σοκ η άτυχη γυναίκα δεν μπόρεσε να δώσει πολλά στοιχεία στους αστυνομικούς που έσπευσαν στα διόδια, στήνοντας παράλληλα μπλόκα σε όλα τα κομβικά σημεία σε εθνικό και επαρχιακό δίκτυο για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, χωρίς μέχρι στιγμής αποτέλεσμα.

Πηγή: Lamiareport.gr

Sports in

Άγριο ξύλο ανάμεσα σε μαθήτριες Γυμνασίου στον Πύργο

Το επεισόδιο έγινε μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων μαθητών οι οποίοι όχι μόνο παρακολουθούν αμέτοχοι, αλλά με επευφημίες και επιφωνήματα βιντεοσκοπούν το συμβάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024