Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Επίθεση στου Ρέντη: Δεν λειτουργούσε ο ασύρματος των αστυνομικών

Επίθεση στου Ρέντη: Δεν λειτουργούσε ο ασύρματος των αστυνομικών

Τελικά ένας αστυνομικός κατάφερε να επικοινωνήσει με το κέντρο μόνο μέσω κινητού

Στην επίθεση που δέχθηκαν αργά το βράδυ της Πέμπτης, δύο αστυνομικοί, στην περιοχή του Ρέντη, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου έξω από καταυλισμό Ρομά αναφέρθηκε ο γενικός γραμματέας Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος.

Οπως είπε ο κ. Μαυροειδάκος, μιλώντας στον ANT1, «ο ένας εκ των επιβαινόντων αναγνώρισε τον ένα αστυνομικό, ο οποίος στο παρελθόν τον είχε συλλάβει και τον είχε οδηγήσει στη φυλακή. Τότε του επιτέθηκε και σε βοήθεια του έφτασαν και Ρομά από τον καταυλισμό, οι οποίοι επιτέθηκαν με κομμάτια από μάρμαρο στους δυο αστυνομικούς και τους τραυμάτισαν».

Αίσθηση προκάλεσε, επίσης, η αποκάλυψη του κ. Μαυροειδάκου ότι δεν λειτουργούσε ο ασύρματος του περιπολικού για να καλέσουν ενισχύσεις οι αστυνομικοί και τελικά ο ένας από αυτούς κατάφερε να επικοινωνήσει με το κέντρο μόνο μέσω κινητού.

Σημείωσε τέλος πως οι αστυνομικοί «γλίτωσαν χάρη στην εκπαίδευσή τους και την ψυχραιμία τους».

Υπενθυμίζεται πως έξι άτομα επιτέθηκαν σε δύο αστυνομικούς και τους τραυμάτισαν, όταν οι τελευταίοι σταμάτησαν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δράστες, προκειμένου να το ελέγξουν, στην συμβολή των οδών Πειραιώς και Κηφισού, έξω από καταυλισμό.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τα έξι άτομα επιτέθηκαν στους αστυνομικούς με κομμάτια από μάρμαρο, με αποτέλεσμα να τους τραυματίσουν στα χέρια και στο κεφάλι. Στο σημείο έφτασαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ έχουν γίνει έως τώρα τέσσερις προσαγωγές.

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024