Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μια πεντάλεπτη ξενάγηση στη «βιοποικιλότητα» εκδόσεων της Porsche 911

Μια πεντάλεπτη ξενάγηση στη «βιοποικιλότητα» εκδόσεων της Porsche 911

Η γερμανική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα ένα video όπου επεξηγεί τις διαφορές ανάμεσα στην ποικιλία εκδόσεων της γκάμας της 911, και το οποίο θα μπορούσε να εκληφθεί ως ένας διακριτικός αποχαιρετισμός στην τρέχουσα εκδοχή του μοντέλου, καθώς η νέα γενιά του εμβληματικού sportscar αναμένεται να παρουσιαστεί στα τέλη του μήνα από το Los Angeles.

Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί επισήμως, η νέα γενιά της 911 αναμένεται να αποκαλυφθεί στην προσεχή έκθεση του Los Angeles η οποία ξεκινά στις 26 Νοέμβριου. Εν όψει της επικείμενης πρεμιέρας η οποία θα προσθέσει στην ιστορία του εμβληματικού sportscar μια ακόμα γενιά, η Porsche έδωσε στη δημοσιότητα, εν είδει αποχαιρετισμού, video αφιέρωμα για την μέχρι σήμερα γνωστή εκδοχή της με την κωδική ονομασία 991.2. επεξηγώντας τις διαφοροποιήσεις και τη διάρθρωση των 24 διαφορετικών εκδόσεών της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο παραπάνω αριθμός αφορά μόνο τις νόμιμες για το δρόμο υφιστάμενες εκδόσεις της 911 καθώς η Porsche δεν έχει συμπεριλάβει στην «αναδρομή» αμιγώς αγωνιστικές εκδόσεις όπως η RSR κάτι που σημαίνει ότι ο αριθμός παραλλαγών του γερμανικού sportscar είναι στην πραγματικότητα πολύ μεγαλύτερος.

Και αναμένεται να είναι ακόμα μεγαλύτερος στην επόμενη, νέα γενιά του γερμανικού sportscar καθώς εκτός από τις «παραδοσιακές» εκδόσεις του, αναμένεται να συμπεριλάβει στην γκάμα του για πρώτη φορά στην ιστορία του και εκδόσεις με plug-in υβριδική τεχνολογία.

Σε κάθε περίπτωση, οι τελευταίες αναμένεται να είναι από τις τελευταίες προσθήκες στην γκάμα της νέας γενιάς της 911 η οποία αναμένεται να δώσει μια πρώτη γεύση για το τι επιφυλάσσει το άμεσο μέλλον της με τις εκδόσεις Carrera και Carrera S coupe οι οποίες και θα επωμιστούν το βάρος των πρώτων συστάσεων από την Πόλη των Αγγέλων στα τέλη του μήνα.

Sports in

«Κοκκινίζει» το «Βίλα Παρκ»: Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός…

Τα εισιτήρια που θα πάρει ο Ολυμπιακός για τον εκτός έδρας ημιτελικό με την Άστον Βίλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024