Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί επισήμως, η νέα γενιά της 911 αναμένεται να αποκαλυφθεί στην προσεχή έκθεση του Los Angeles η οποία ξεκινά στις 26 Νοέμβριου. Εν όψει της επικείμενης πρεμιέρας η οποία θα προσθέσει στην ιστορία του εμβληματικού sportscar μια ακόμα γενιά, η Porsche έδωσε στη δημοσιότητα, εν είδει αποχαιρετισμού, video αφιέρωμα για την μέχρι σήμερα γνωστή εκδοχή της με την κωδική ονομασία 991.2. επεξηγώντας τις διαφοροποιήσεις και τη διάρθρωση των 24 διαφορετικών εκδόσεών της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο παραπάνω αριθμός αφορά μόνο τις νόμιμες για το δρόμο υφιστάμενες εκδόσεις της 911 καθώς η Porsche δεν έχει συμπεριλάβει στην «αναδρομή» αμιγώς αγωνιστικές εκδόσεις όπως η RSR κάτι που σημαίνει ότι ο αριθμός παραλλαγών του γερμανικού sportscar είναι στην πραγματικότητα πολύ μεγαλύτερος.

Και αναμένεται να είναι ακόμα μεγαλύτερος στην επόμενη, νέα γενιά του γερμανικού sportscar καθώς εκτός από τις «παραδοσιακές» εκδόσεις του, αναμένεται να συμπεριλάβει στην γκάμα του για πρώτη φορά στην ιστορία του και εκδόσεις με plug-in υβριδική τεχνολογία.

Σε κάθε περίπτωση, οι τελευταίες αναμένεται να είναι από τις τελευταίες προσθήκες στην γκάμα της νέας γενιάς της 911 η οποία αναμένεται να δώσει μια πρώτη γεύση για το τι επιφυλάσσει το άμεσο μέλλον της με τις εκδόσεις Carrera και Carrera S coupe οι οποίες και θα επωμιστούν το βάρος των πρώτων συστάσεων από την Πόλη των Αγγέλων στα τέλη του μήνα.

Γράψτε το σχόλιό σας