Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Porsche Panamera GTS 2019: Αθλητικό δίδυμο

Porsche Panamera GTS 2019: Αθλητικό δίδυμο

Το τετράθυρο coupe της Porsche υποδέχεται στην γκάμα του την νέα σπορ προσανατολισμού έκδοση GTS η οποία είναι διαθέσιμη τόσο στην τετράθυρη όσο και στην πρακτικότερη έκδοση αμαξώματος, προσφέροντας εκτός από τους νεολογισμούς της νέας Panamera και μεγαλύτερη ισχύ σε σχέση με την προηγούμενη αντίστοιχη έκδοση.

H γκάμα του τετράθυρου coupe της Porsche μόλις απέκτησε μια νέα σπορ προσανατολισμού έκδοση με τα οικεία διακριτικά GTS η οποία θα είναι διαθέσιμη τόσο στην περίπτωση της τετράθυρης Panamera όσο και στην πρακτικότερη έκδοση Sport Turismo.

Στην καρδιά, αμφότερων των εκδόσεων αμαξώματος της Panamera GTS φιλοξενείται μια αναβαθμισμένη εκδοχή του twin-turbo V8 των 4,0 λίτρων η οποία αποδίδει 460 ίππους και 620 Nm ροπής τοποθετώντας τις GTS εκδόσεις μεταξύ της Turbo και των υπολοίπων εκδόσεων του μοντέλου.

Σε επίπεδο επιδόσεων, τόσο η Panamera GTS όσο και η GTS Sport Turismo επιταχύνουν από 0-100 χλμ./ώρα σε 4,1 δευτερόλεπτα ενώ η μέγιστη ταχύτητά τους διαμορφώνεται σε 292 και 289 χλμ./ώρα αντίστοιχα.

Παράλληλα με την επιπλέον ισχύ, οι εκδόσεις GTS εντάσσουν στο βασικό τους εξοπλισμό το πακέτο Sport Chrono την αερανάρτηση τριών θαλάμων της Porsche η οποία έχει προσαρμοστεί για τις ανάγκες των συγκεκριμένων εκδόσεων μειώνοντας παράλληλα την απόσταση από το έδαφος κατά 1,0 εκατοστό, ενώ αναβαθμισμένο είναι και το σύστημα ελέγχου της ενεργής ανάρτησης προς όφελος μιας πιο δυναμικής εμπειρίας.

Εκτός από τις αναβαθμίσεις των μηχανικών μερών, οι GTS αυξάνουν την ποσόστωση σε μαύρες λεπτομέρειες στο αμάξωμά τους ενώ την εικόνα συμπληρώνουν ένα νέο σετ τροχών 20 ιντσών με νέου σχεδιασμού ζάντες δια χειρός Panamera Design και φυσικά τα λογότυπα της έκδοσης.

Στο εσωτερικό, κυρίαρχος είναι ο συνδυασμός του δέρματος Alcantara και λεπτομερειών από αλουμίνιο, ενώ τα διακριτικά GTS παρεπιδημούν σε διάφορες επιφάνειες δίνοντας τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ πολλών διαφορετικών χρωματικών συνδυασμών που «επεκτείνονται» και στις ραφές των καθισμάτων.

Σε επίπεδο τεχνολογικού εξοπλισμού, οι GTS περιλαμβάνουν το ψηφιακό cockpit της Porsche σε συνδυασμό με head-up display το οποίο μπορεί να διαμορφωθεί αναλόγως με τις χρωματικές προτιμήσεις του οδηγού τους.

Αμφότερα τα μοντέλα είναι ήδη διαθέσιμα προς παραγγελία στην Γερμανία όπου ξεκινούν από τα 138.493 ευρώ και τα 141.349 ευρώ για την GTS Sport Turismo.

Only in

Το μεταναστευτικό, η Ακροδεξιά και η κρίση ταυτότητας της Ευρώπης

Όταν η πολυθρύλητη «ευρωπαϊκή αλληλεγγύη» μπαίνει για πολλοστή φορά στο «ζύγι» της δυστοπικής μικροπολιτικής

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024