Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η χαρούμενη ατμόσφαιρα και ο περιζήτητος Ευκλείδης

Η χαρούμενη ατμόσφαιρα και ο περιζήτητος Ευκλείδης

Ευχάριστο κλίμα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ που συνεδρίασε για τη συνταγματική αναθεώρηση

Ευχάριστο κλίμα επικράτησε χθες κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ. Ίσως ήταν το ουδέτερο θέμα της συνταγματικής αναθεώρησης που επέτρεψε στους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος να… χαλαρώσουν λίγο από τα αλλεπάλληλα πολιτικά πλήγματα με τα οποία έχουν έρθει αντιμέτωποι ειδικά το τελευταίο διάστημα (βλ. Πάνος Καμμένος)…

Ο Βηματοδότης περιγράφει την ευχάριστη ατμόσφαιρα και τα όσα διαμείφθηκαν πριν από τη συνεδρίαση:

«Πάντοτε υπήρχε καθυστέρηση στις συνεδριάσεις της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Αλλά αυτή τη φορά οι Συριζαίοι το παράκαναν. Περισσότερο από μία ώρα καθυστέρησαν, με αποτέλεσμα να βρουν την ευκαιρία ο μεν κ. Μπαλτάς να απολαύσει τον καφέ του στο καφενείο της Βουλής, η δε Ολγα Γεροβασίλη να πει δυο κουβέντες στο εντευκτήριο βουλευτών με την κυρία Παπανάτσιου. Οι υπόλοιποι βουλευτές (και ευρωβουλευτές) νόμιζαν ότι θα αρχίσει η συνεδρίαση στην ώρα της και πήραν θέση από νωρίς στην αίθουσα της Γερουσίας.

»Και επειδή η συνεδρίαση αργούσε, διέκρινα αρκετούς χαριεντισμούς. Πρώτα απ’ όλα, πέραν του κυκλάμινου, ο ασπασμός του Δημήτρη Παπαδημούλη στον κ. Τσίπρα. Ο Πρωθυπουργός θα πρέπει να εκτίμησε αυτόν τον ασπασμό και κάθισε δίπλα στον κ. Παπαδημούλη και όχι δίπλα στον γραμματέα της ΚΟ. Ούτε λέξη για την επιστολή Κοτζιά, ούτε κουβέντα για τα μυστικά κονδύλια, ούτε στοιχήματα πότε θα αποφασίσει ο κ. Καμμένος να… ρίξει την κυβέρνηση.

»Εν συνεχεία, παρατήρησα ότι ο πλέον περιζήτητος για πηγαδάκια υπουργός δεν ήταν άλλος από τον Ευκλείδη Τσακαλώτο. Ολοι τον έψαχναν για να τον ρωτήσουν κάτι. Κυρίως για το εάν θα κοπούν ή όχι οι συντάξεις.

»Η Αννέτα Καββαδία, η Εφη Αχτσιόγλου, η Θεανώ Φωτίου κ.ά. Δεύτερος σε αναζήτηση από τους Συριζαίους ο γραμματέας του κόμματος Πάνος Σκουρλέτης. Πότε με τον κ. Πετρόπουλο (τον οποίο μάλιστα αγκάλιασε), πότε με τον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση και πότε με τον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής επιτροπής Οικονομικών Μάκη Μπαλαούρα, ο κ. Σκουρλέτης φάνηκε κι αυτός να είναι περιζήτητος. Και βεβαίως, έστω και καθυστερημένα, σημειώνω το πηγαδάκι που σχηματίστηκε ανάμεσα στην κυρία Γεροβασίλη και στον Νίκο Τόσκα (έμοιαζε με παράδοση- παραλαβή υπουργείου Προστασίας του Πολίτη).»

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024