Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη : Ένταση και χημικά στην πορεία για τον Κατσίφα

Θεσσαλονίκη : Ένταση και χημικά στην πορεία για τον Κατσίφα

Ένταση επικράτησε στη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια της πορείας που πραγματοποιήθηκε στη μνήμη του Κωνσταντίνου Κατσίφα, ενώ σε εξέλιξη βρισκόταν παράλληλα αντισυγκέντρωση

Ένταση επικράτησε στη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια της πορείας που πραγματοποιήθηκε στη μνήμη του Κωνσταντίνου Κατσίφα, ενώ σε εξέλιξη βρισκόταν παράλληλα αντισυγκέντρωση.

Η πορεία διοργανώθηκε από την οργάνωση «Ιερός Λόχος» και όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα συγκεντρώθηκαν στην περιοχή των Δικαστηρίων.

Την ίδια ώρα, μέλη του αποκαλούμενου αντιεξουσιαστικού χώρου πραγματοποίησαν αντιφασιστική συγκέντρωση, στην πλατεία Αριστοτέλους, επί της οδού Τσιμισκή, την οποία και απέκλεισαν.

Οι συμμετέχοντες στην πορεία για τον Κατσίφα, κρατώντας ελληνικές σημαίες, δάδες και πανό, επιχείρησαν να κινηθούν προς το προξενείο της Αλβανίας, που βρίσκεται στην Τσιμισκή (και σε μικρή απόσταση από τη δεύτερη συγκέντρωση), αλλά συνάντησαν φραγμό με κλούβες της Αστυνομίας, στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Ιων. Δραγούμη. Ένας δεύτερος φραγμός είχε στηθεί επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου.

Οι συμμετέχοντες στην πορεία επέστρεψαν προς τα Δικαστήρια, ενώ μικρή ομάδα διαδηλωτών πέταξε πέτρες προς τους αστυνομικούς, με τους τελευταίους να απαντούν με περιορισμένη χρήση χημικών.

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 95-79: Ξέσπασε και ισοφάρισε σε 1-1

Ο Παναθηναϊκός πάτησε… γκάζι μετά το πρώτο δεκάλεπτο και επικράτησε με 95-79 της Μακάμπι, με τους Πράσινους να ισοφαρίζουν σε 1-1 τη σειρά των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024