
Συγκεντρώσεις στη Θεσσαλονίκη για τον Κατσίφα – Επί ποδός η ΕΛ.ΑΣ. για τον φόβο επεισοδίων
Η αστυνομία έχει κινητοποιηθεί προκειμένου να μην συναντηθούν οι δύο συγκεντρώσεις
Σε εξέλιξη βρίσκονται δύο συγκεντρώσεις για την υπόθεση Κατσίφα στη Θεσσαλονίκη· η μία πραγματοποιείται από μέλη του Ιερού Λόχου και η άλλη από αντιεξουσιαστές. Η αστυνομία βρίσκεται επί ποδός για την αποφυγή τυχόν επεισοδίων.
Συγκεκριμένα, τα μέλη του Ιερού Λόχου συγκεντρώθηκαν μπροστά από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, διαμαρτυρόμενοι για τον θάνατο του ομογενή Κωνσταντίνου Κατσίφα, στο χωριό Βουλιαράτες στην Αλβανία.
Σύμφωνα με το voria.gr, οι διαδηλωτές κρατούν ελληνικές σημαίες και φωνάζουν αντιαλβανικά συνθήματα, ενώ αυτήν την ώρα πραγματοποιούν πορεία προς το αλβανικό προξενείο.
Παράλληλα, μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου πραγματοποιούν αντισυγκέντρωση στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους με Τσιμισκή. Οι αντιεξουσιαστές ανήρτησαν πανό κατά του φασισμού και πέταξαν φυλλάδια.
- Ακίνητα: Στα ύψη οι τιμές – Οι περιοχές που πρωταγωνιστούν
- Εισέπνεαν αέριο γέλιου και έτρεχαν με 225χλμ την ώρα – Σκότωσαν 50χρονο οδηγό και τον παράτησαν
- Σάκοτα: «Ο Ολυμπιακός έχει άλλη ταχύτητα, πετυχημένη η χρονιά μας» – Θα συζητήσει για το μέλλον του
- Η Ρωσία αυξάνει την πίεση στην Αρμενία λόγω εμβάθυνσης των δεσμών με την ΕΕ – Ανακάλεσε τον πρεσβευτή στο Γερεβάν για διαβουλεύσεις
- Καλή ευκαιρία για την Άρσεναλ (vid)
- Μπαρτζώκας: «Δύσκολη η σειρά με τον Παναθηναϊκό, είναι τρομερός αντίπαλος»



