Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βήμα πρόκρισης για ΟΦΗ με χατ τρικ Αραβίδη

Βήμα πρόκρισης για ΟΦΗ με χατ τρικ Αραβίδη

Η ομάδα του Ηρακλείου νίκησε με 3-0 τη Νίκη Βόλου και έφτασε τους τέσσερις βαθμούς στον έβδομο όμιλο του Κυπέλλου. Ο Αραβίδης πέτυχε και τα τρία γκολ της ομάδας του, σκοράροντας μετά από ενάμιση χρόνο.

Ο ΟΦΗ επικράτησε εύκολα της Νίκης Βόλου με 3-0 στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Κυπέλλου, με τον Χρήστο Αραβίδη να είναι ο πρωταγωνιστής των γηπεδούχων. Ο έμπειρος επιθετικός πέτυχε και τα τρία γκολ της ομάδας του, (τα δύο στο πρώτο ημίχρονο) και αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο 31χρονος στράικερ σκόραρε μετά από ενάμιση χρόνο.

Η ομάδα του Ηρακλείου έκανε με τη νίκη της επί των Θεσσαλών σημαντικό βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και περιμένει το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα του ομίλου, ανάμεσα σε Κασσιόπη και Ξάνθη το οποίο θα διεξαχθεί την Πέμπτη. Ο ΟΦΗ έχει τέσσερις βαθμούς και βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι την τελευταία αγωνιστική του ομίλου θα παίξει εκτός έδρας με την Κασσιόπη.

Ο ΟΦΗ είχε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στο παιχνίδι καθώς οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι στο δεύτερο λεπτό της αναμέτρησης, σε ανατροπή του Ντίνα από τον Ντινιωτάκη. Ο Αραβίδης εκτέλεσε το πέναλτι και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 1-0 για τον ΟΦΗ στο τρίτο μόλις λεπτό του αγώνα.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν μάλιστα να διπλασιάσουν τα τέρματα τους πάλι με τον Αραβίδη, όταν μετά από κόρνερ του Ντίνα, ο έμπειρος επιθετικός διαμόρφωσε το αποτέλεσμα της αναμέτρησης. Ο ΟΦΗ «καθάρισε» το ματς από το πρώτο ημίχρονο και πήρε δίκαια τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Ο ΟΦΗ έκανε το 3-0 στο 86′ πάλι με πέναλτι του Αραβίδη, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι και το δεύτερο πέναλτι το έκανε ο Ντινιωτάκης, ο οποίος ανέτρεψε τον Νοικουράκη. Οι φιλοξενούμενοι είχαν δυο καλές προσπάθειες στο τέλος του πρώτου μέρους για να ξαναμπούν στο ματς, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Μπολάκης, Παπάζογλου, Κομεσίδης (58’ Μιχόγεβιτς), Κοιλιάρας (77’ Νοικοκυράκης), Νάστος, Οικονόμου, Ντίνας (89′ Καλαϊτζάκης), Σασί, Δεληγιαννίδης, Αραβίδης.

Νίκη Βόλου: Αποστολίδης, Παπαδόπουλος, Ρόβας, Τσεμπερίδης, Καρτσαμπάς, Δωματάς (74’ Ιορδανίδης), Νέτι (70’ Ταβάρες), Βουκομάνοβιτς (58’ Τζιώρας), Μακένγκο, Ντινιωτάκης, Καντούτσης.

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024