Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λέο Ζαμπά: «Είμαστε οικογένεια, εξαιρετικό το ρόστερ»

Λέο Ζαμπά: «Είμαστε οικογένεια, εξαιρετικό το ρόστερ»

Τι δήλωσε ο Λέο Ζαμπά μετά τις δύο ασίστ που πιστώθηκε στη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό (2-0)

Ο Λέο Ζαμπά πραγματοποίησε εξαιρετικό παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό και βοήθησε τα μέγιστα, προκειμένου ο ΠΑΟΚ να πάρει τη νίκη με 2-0. Ο Βραζιλιάνος άσος έβγαλε τις ασίστ στα γκολ των Πρίγιοβιτς και Λημνιού και οδήγησε την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου σε ένα πολύτιμο τρίποντο.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Ζαμπά τόνισε ότι οι Ασπρόμαυροι ήταν καλύτεροι και κέρδισαν δίκαια το παιχνίδι. «Το πιο σημαντικό είναι οι τρεις πόντοι, έχουμε εξαιρετικό ρόστερ και πήραμε τη νίκη γιατί είμαστε μία ομάδα, μία οικογένεια», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα με την παρουσία μου τους συμπαίκτες μου. Όλα είναι υπέροχα, οι συμπαίκτες μου με βοηθούν πολύ στο να προσαρμοστώ και από την πρώτη μέρα όλα είναι πολύ καλά. Νιώθω πολύ καλά.

Αυτό με βοηθάει να είμαι προσηλωμένος στη δουλειά μου. Ήμασταν καλύτεροι σε ένα πολύ δύσκολο ματς, δεν είναι ότι στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλύτεροι απλά δεν είχαμε συγκέντρωση στην τελική προσπάθεια, ωστόσο στην επανάληψη βελτιωθήκαμε και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Το πιο σημαντικό είναι οι τρεις πόντοι, έχουμε εξαιρετικό ρόστερ και πήραμε τη νίκη γιατί είμαστε μία ομάδα, μία οικογένεια.

Κάθε ματς είναι διαφορετικό, ήμασταν δημιουργικοί αλλά κάθε ματς έχει τη δική του φιλοσοφία. Είμαστε μία οικογένεια, με βοήθησαν οι Βραζιλιάνοι πολύ. Mιλάω πολύ και με τον Βιεϊρίνια, ενώ έχουμε έμπειρους παίκτες όπως ο Βαρέλα και ο Κρέσπο και με έχουν βοηθήσει πολύ».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024