Aιματηρό ένοπλο επεισόδιο με έναν σοβαρά τραυματία, σημειώθηκε στις 9:30 το βράδυ στην Ακτή Κονδύλη στον Πειραιά.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, άγνωστοι που επέβαιναν σε όχημα πυροβόλησαν με καλάσνικοφ εναντίον ενός άνδρα, ο οποίος επέβαινε σε ένα λευκό ΙΧ.
Ο άνδρας, που κατά πληροφορίες ανήκει στην προσωπική φρουρά μεγαλοεπιχειρηματία, φέρει σοβαρά τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματός του και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Τζάνειο Νοσοκομείο, όπου χειρουργείται. Ο άνδρας δέχθηκε πυρά στον λαιμό, την κοιλιακή χώρα και στο ένα γόνατο.
Η περιοχή παραμένει αποκλεισμένη από την αστυνομία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην διασταύρωση των οδών Αιτωλικού και Μήλου εντοπίστηκε ένα καμένο λευκό βαν, που ενδεχομένως σχετίζεται με την επίθεση. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι το όχημα με το οποίο πραγματοποιήθηκε η μαφιόζικη επίθεση.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.