Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ινσούα : Θα τα δώσουμε όλα και ελπίζω να είναι θετικό το αποτέλεσμα

Ινσούα : Θα τα δώσουμε όλα και ελπίζω να είναι θετικό το αποτέλεσμα

Ο Εμάνουελ Ινσούα μίλησε για το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και τόνισε πως η ομάδα του θα πάει εκεί με στόχο να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα.

Προσγειωμένος αλλά και σίγουρος για τις δυνατότητες της ομάδας του εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στη Nova ο Εμάνουελ Ινσούα μιλώντας για το αποψινό (21:30) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα τονίζοντας μεταξύ άλλων πως έχει πίστη για θετικό αποτέλεσμα ενώ σχολίασε και τα δυνατά σημεία του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την εντυπωσιακή πορεία του Παναθηναϊκού: «Το πιο δύσκολο είναι αυτό που έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα και η πορεία που έχουμε κάνει. Με την ποιότητα που έχουμε, είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουμε τα καλά αποτελέσματα. Θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είμαστε ο Παναθηναϊκός. Θα πάμε εκεί για να τα δώσουμε όλα και ελπίζω να είναι θετικό το αποτέλεσμα».

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Ξέρουμε ότι το παν είναι να είμαστε ήρεμοι. Να έχουμε εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση. Ξέρουμε ότι το φετινό παιχνίδι θα είναι διαφορετικό σε σχέση με την περσινή σεζόν, όμως είμαστε ο Παναθηναϊκός. Αυτό δεν το ξεχνάμε ποτέ. Βεβαίως και θα επηρεάσει η ατμόσφαιρα, γιατί ο αγώνας είναι εκτός έδρας. Όμως είμαστε ο Παναθηναϊκός. Θα παίξουμε με αυτοπεποίθηση. Έχουμε πολλή ενέργεια και όρεξη για να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Για τους παίκτες που ξεχωρίζει από τον αντίπαλο: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή ομάδα και ξεχωρίζω παίκτες όπως ο Πρίγιοβιτς, ο οποίος είναι ένας ποιοτικός παίκτης που ξέρει τι πρέπει να κάνει στην επίθεση. Θα ξεχωρίσω και τον Πέλκα, ο οποίος είναι ένας δυνατός παίκτης, ιδιαίτερα στο ένας εναντίον ενός. Γενικά θα έλεγα ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή και δυνατή ομάδα, όμως κι εμείς είμαστε μια δυνατή και καλή ομάδα. Οπότε, θα πάμε στην Τούμπα και είναι όλα ανοικτά, ώστε να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα».

Για τον εφετινό στόχο του Παναθηναϊκού και αν μπορεί να πετύχει το κάτι παραπάνω: «Ξέρουμε τον στόχο που έχουμε βάλει και αυτόν τον στόχο τον έχουμε από την πρώτη μας προπόνηση. Το συζητήσαμε με τον προπονητή και ξέρουμε ποιοι είναι οι στόχοι μας. Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε ότι ξεκινήσαμε με μείον έξι βαθμούς, τους οποίους καλύψαμε με την πορεία μας στο πρωτάθλημα. Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι, θέλουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, προπονούμαστε σκληρά γι’ αυτό και ξέρουμε ότι οι φίλαθλοι μπορεί να μας βλέπουν ως φαβορί, όμως εμείς διατηρούμε την αυτοπεποίθηση μας, αλλά παράλληλα ξέρουμε ότι πρέπει να έχουμε τα πόδια στη γη.

Δεν πρέπει να πάρουν τα μυαλά μας αέρα, αλλά να ξέρουμε τι ζητάμε και τι ακριβώς πρέπει να κάνουμε. Αναφορικά με το πρωτάθλημα, υπάρχουν 4–5 ομάδες, οι οποίες διεκδικούν τον τίτλο, όμως παιχνίδι με το παιχνίδι, βήμα – βήμα και με τα πόδια στη γη, θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε».

Sports in

Από τον Ολυμπιακό στη Χιροσίμα

Τα γιεν της JT Thunders έπεισαν τον Ντανιέλ Καστελάνι να πάρει το αεροπλάνο για την Ιαπωνία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024