Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επίσημο: Νεκρός ο ιδιοκτήτης της Λέστερ

Επίσημο: Νεκρός ο ιδιοκτήτης της Λέστερ

Η αγγλική ομάδα ανακοίνωσε ότι ο Βιχάι Σριβανταναπράμπα βρισκόταν μέσα στο μοιραίο ελικόπτερο, που συνετρίβη έξω από το «King power stadium»

Θλίψη σε όλο τον πλανήτη σκόρπισε το βράδυ του Σαββάτου η είδηση της συντριβής του ελικοπτέρου του ιδιοκτήτη της Λέστερ, Βιχάι Σριβανταναπράμπα, λίγα μέτρα έξω από το γήπεδο της ομάδας «King power stadium». Η αγγλική ομάδα 24 ώρες μετά το θλιβερό περιστατικό, εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, με την οποία γνωστοποιεί ότι ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας επέβαινε στο μοιραίο ελικόπτερο και έχασε τη ζωή του, μετά τη συντριβή. «Επιβεβαιώνουμε πως ο πρόεδρός μας, Βιχάι Σριβανταναπράμπα, ήταν μεταξύ εκείνων που έχασαν τη ζωή τους», τονίζει χαρακτηριστικά η Λέστερ, ενώ παράλληλα αναφέρει ότι τέσσερα ακόμα άτομα βρήκαν τραγικό θάνατο, χωρίς όμως να κάνει γνωστά τα στοιχεία τους.

Τα κυριότερα σημεία της ανακοίνωσης της Λέστερ:

«Με λύπη και ραγισμένη καρδιά επιβεβαιώνουμε ότι ο πρόεδρός μας, Βιχάι Σριβανταναπράμπα, ήταν μεταξύ εκείνων που έχασαν τη ζωή τους το βράδυ του Σαββάτου, όταν το ελικόπτερο που μετέφερε τον ίδιο, αλλά και τέσσερα ακόμα άτομα, συνετρίβη έξω από το King power Stadium. Κανένας από τους πέντε που επέβαιναν στο ελικόπτερο δεν επέζησε. Οι σκέψεις μας είναι στην οικογένεια του Σριβανταναπράμπα, αλλά και στις οικογένειες των υπολοίπων θυμάτων, που έχασαν άδικα τη ζωή τους», αναφέρουν αρχικά οι Αλεπούδες στην ανακοίνωσή τους.

Και προσθέτουν: «Χάσαμε έναν σπουδαίο άνθρωπο. Έναν ευγενικό, γενναιόδωρο άνθρωπο, που ζωή του καθορίστηκε από την οικογένειά του και τους ανθρώπους που καθοδήγησε με επιτυχία. Η Λέστερ ήταν μια οικογένεια κάτω την καθοδήγησή του. Είναι μια οικογένεια, που θα θρηνήσει για το χαμό του, αλλά θα επιδιώξει να συνεχίσει το όραμά του για το σύλλογο, ένα όραμα που είναι η κληρονομιά που αφήνει πίσω του. Ένα βιβλίο για συλλυπητήρια, το οποίο θα παραδοθεί στην οικογένειά του Σριβανταναπράμπα, θα ανοίξει στο King Power Stadium την Τρίτη (30/10) για τους οπαδούς μας που επιθυμούν να αποτίσουν φόρο τιμής».

Επίσης, η Λέστερ στην ανακοίνωσή της αναφέρει ότι το παιχνίδι της Τρίτης με την Σαουθάμπτον για το Κύπελλο Αγγλίας αναβλήθηκε και ευχαρίστησε την οικογένεια του ποδοσφαίρου, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, για τη συμπαράστασή της.

Δημοσιεύτηκε από Leicester City Football Club στιςΚυριακή, 28 Οκτωβρίου 2018

Sports in

Ολυμπιακός: Μια φωτόλουστη χρονιά!

Το μότο των ιθυνόντων είναι «δεν σταματάμε να ονειρευόμαστε».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024