Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θρίαμβος της Μπαρτσελόνα στο classico (5-1)

Θρίαμβος της Μπαρτσελόνα στο classico (5-1)

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε συνέτριψε την Ρεάλ Μαδρίτης με 5-1 έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σουάρες που πέτυχε χατ τρικ

Η Μπαρτσελόνα του Ερνέστο Βαλβέρδε έγραψε μια «χρυσή σελίδα» στην ιστορία της με την τεράστια νίκη που πέτυχε στο μεγάλο ντέρμπι με την Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Καταλανοί συνέτριψαν τη «βασίλισσα» με το εντυπωσιακό 5-1, σ’ ένα παιχνίδι που αγωνίστηκαν χωρίς τον Λιονέλ Μέσι.

Ο Αργεντίνος μέσος απουσίαζε λόγω τραυματισμού αλλά οι «μπλαουγκράνα» βρήκαν στο πρόσωπο του Λουίς Σουάρες τον ηγέτη τους στο ντέρμπι, καθώς ο Ουρουγουανός στράικερ πέτυχε χατ τρικ. Η Μπαρτσελόνα κυριάρχησε το ματς (με εξαίρεση το διάστημα 46-60’) όταν οι μαδριλένοι πίεσαν και πέτυχαν γκολ, ενώ είχαν και δοκάρι με τον Μόντριτς. Μ’ εξαίρεση αυτό το 15λεπτο το υπόλοιπο παιχνίδι ήταν παράσταση για ένα ρόλο.

Η Μπάρτσα προηγήθηκε στο 11’ με τον Κουτίνιο και ο Σουάρες με πέναλτι έκανε το 2-0 στο 30. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, με την Ρεάλ να προσπαθεί να ξαναμπεί στο παιχνίδι, στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους. Ο Μαρσέλο μείωσε σε 2-1 στο 50’ αλλά οι μπλαουγκράνα ήταν ασταμάτητοι. Πέτυχαν και τρίτο γκολ, πάλι με τον Σουάρες και κάπου εκεί τελείωσαν όλα. Η Ρεάλ κατέρρευσε και η Μπαρτσελόνα έκανε ότι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο του Καμπ Νου. Πέτυχε δυο ακόμα γκολ (με Σουάρες και Βιδάλ) και πήρε μια πολύ μεγάλη νίκη επί των μαδριλένων με το εντυπωσιακό 5-1.

Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Σέρχι Ρομπέρτο, Πικέ, Λενγκλέ, Tζόρντι Άλμπα, Ράκιτιτς, Μπουσκέτς, Αρτούρ (84′ Βιδάλ), Ραφίνια (69′ Νέλσον Σεμέδο), Σουάρες, Φιλίπε Κοουτίνιο (74′ Ντεμπελέ).

Ρεάλ Μαδρίτης (Τζούλεν Λοπετέγκι): Κουρτουά, Νάτσο, Βαράν (46′ λ. τρ. Λούκας Βάθκεθ), Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο (λ. τρ. 82′ Μαριάνο Ντίας), Καζεμίρο, Κρόος, Μόντριτς, Ίσκο, Μπέιλ (77′ Μάρκο Ασένσιο), Μπενζεμά.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024