Τα ευχάριστα νέα για τον Μαουρίσιο και ο Παναθηναϊκός
Ο Ζοσέ Μαουρίσιο στη σημερινή προπόνηση ανέβασε στροφές καθώς για πρώτη φορά στο ατομικό πρόγραμμα που ακολουθήσει έκανε ασκήσεις με μπάλα.
Στον ΠΑΟΚ όπως αναφέρει και η Ασπρόμαυρη ΠΑΕ: «Το παιχνίδι με τη Βίντι ανήκει στο παρελθόν, τα συμπεράσματα έχουν ήδη καταγραφεί και καταχωρηθεί στην άκρη του μυαλού, στην κατηγορία «μαθήματα» κι ο ΠΑΟΚ συνεχίζει. Δίχως ούτε να δίνει μεγαλύτερη σημασία ούτε να υποτιμά την ήττα από τους Ούγγρους. Μπροστά είναι το ματς με τον Παναθηναϊκό, μία από τις καλύτερες ως τώρα ομάδες της σεζόν, που μπορεί να λειτουργήσει ως σημείο επανεκκίνησης και να διατηρήσει την ομάδα στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League».
Σε καθαρά αγωνιστικά θέματα, σήμερα (27/10) ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι παίκτες του δούλεψαν στη φυσική κατάσταση και την τακτική μέσα από ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ανάπτυξης κόντρα σε οργανωμένη άμυνα. Στο ιατρικό δελτίο υπάρχει μόνο το όνομα του Μαουρίσιο, ο οποίος συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα με μπάλα. Την Κυριακή (28.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στο γήπεδο της Τούμπας.
- Επίσημο το τέλος εποχής του Μπερνάρντο Σίλβα από τη Μάντσεστερ Σίτι (pic)
- Νεκρός ο παλαίμαχος Αυστριακός γκολκίπερ, Άλεξ Μάνινγκερ
- Άρση Βαρών: Η αποστολή της Ελλάδας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα
- Ο Ινφαντίνο επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του Ιράν στο Μουντιάλ
- «Στη λίστα για τον πάγκο του Άρη ο Λάκοβιτς» (pic)
- Τα… μαθηματικά της τελευταίας αγωνιστικής στη Euroleague – Όλα τα σενάρια και οι πιθανοί συνδυασμοί για εξάδα και play in (pics)
- Παναθηναϊκός: Στη διάθεση του Μπενίτεθ οι Κοντούρης και Τουμπά ενόψει Ολυμπιακού
- Οι διαιτητές του Παναθηναϊκός – Εφές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/abhijith-chandran-z4ylX1Z5FQE-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442