Το δικό του μήνυμα για την Εθνική Επέτειο έστειλε ο Γιώργος Σαββίδης.
Η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερη για όλους τους Έλληνες, καθώς είναι η Επέτειος της 28ης Οκτωβρίου και στο πλαίσιο αυτό, ο γιος του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη έστειλε το δικό του μήνυμα, ώστε να τιμήσει τη συγκεκριμένη ημέρα.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Παναθηναϊκός και ακόμη έξι ομάδες της Euroleague βρίσκονται στο κυνήγι του Τρεντ Φόρεστ, που αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες του καλοκαιριού.