Στην Ελλάδα η σχέση μας με τον αθλητισμό δεν είναι και η καλύτερη δυνατή. Επομένως η μεγαλύτερη ίσως επιτυχία των αθλητών που διακρίνονται σε αθλήματα, ας τα χαρακτηρίσουμε μη δημοφιλή, είναι ότι μας συστήνουν την ίδια τους την αγάπη. Μας αναγκάζουν, μέσω της πιο δημιουργικής «επιβολής», να αγκαλιάσουμε ορισμούς, κανόνες κι έννοιες που δεν έχουν τόσο μεγάλη απήχηση όπως οι αντίστοιχες του ποδοσφαίρου ή του μπάσκετ που ενδεχομένως ενδιαφέρουν την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Γιαννούλης με ασίστ έσπρωξε την Άουγκσμπουργκ σε εκτός έδρας νίκη (1-2) επί της Λεβερκούζεν. Ιστορικό το ντεμπούτο της Μαρί-Λουίζ Ετά στον πάγκο της Ουνιόν που όμως ηττήθηκε στην έδρα της.
Ο Ατρόμητος προηγήθηκε 3-0 στο πρώτο ημίχρονο, η ΑΕΛ στο δεύτερο έπαιξε με παίκτη παραπάνω και μείωσε σε 3-2, όμως οι Περιστεριώτες άντεξαν και πήραν τη ματσάρα με την οποία ουσιαστικά σφραγίζουν την παραμονή τους στη Super League.
LIVE: Άρης – Βόλος. Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άρης – Βόλος για τη 2η αγωνιστική των θέσεων 5-8 πλέι οφ της Super League. Τηλεοπτικά από το Novasports 2HD.