Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Στον Μπακασέτα το πρώτο βραβείο της ΑΕΚ για τον παίκτη του μήνα

Στον Μπακασέτα το πρώτο βραβείο της ΑΕΚ για τον παίκτη του μήνα

Ο Τάσος Μπακασέτας αναδείχθηκε ο κορυφαίος παίκτης του Σεπτεμβρίου, στην πρώτη σχετική ψηφοφορία που διεξήγαγε η ΑΕΚ στην επίσημη ιστοσελίδα τους

Η ΑΕΚ θέσπισε το ατομικό βραβείο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή του μήνα, το οποίο έθεσε για πρώτη φορά σε λειτουργία τον Σεπτέμβριο.

Έτσι, το απόγευμα της Παρασκευής (26/10) ανακοίνωσε τον πρώτο νικητή, ο οποίος και είναι ο Τάσος Μπακασέτας, μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποίησε, κυρίως κόντρα σε ΟΦΗ και Πανιώνιο. Φυσικά, η ανάδειξή του προέκυψε από ψηφοφορία του κόσμου της Ένωσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ, σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς, έχουν δημιουργήσει την ενέργεια «Player of the Month», με σκοπό να δώσουν τη δυνατότητα στους φιλάθλους της ομάδας να ψηφίζουν τον αγαπημένο τους ποδοσφαιριστή κάθε μήνα, μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2018-19.

Το μεσημέρι της Παρασκευής 26 Οκτωβρίου 2018, στο προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ ΑΕΚ στα Σπάτα, πραγματοποιήθηκε η βράβευση του ποδοσφαιριστή Τάσου Μπακασέτα ως «Player of the Month» για τον μήνα Σεπτέμβριο.

Ο Τάσος Μπακασέτας αναδείχθηκε πρώτος στις προτιμήσεις των φιλάθλων της ΑΕΚ στην ψηφοφορία που διεξήχθη στην σελίδα Facebook “AEK F.C. Experience” της Τράπεζας Πειραιώς.

Την βράβευση πραγματοποίησε ο κ. Πεντζερίδης Παναγιώτης, κάτοχος της πιστωτικής κάρτας AEK F.C. Mastercardτης Τράπεζας Πειραιώς, ο οποίος παρέλαβε μια υπογεγραμμένη φανέλα του διεθνή παίκτη μετά τη βράβευσή του.

Παρόντες από την Τράπεζα Πειραιώς ήταν οι κ.κ. Νίκος Πετράκης (Διευθυντής Καρτών) και Νίκος Γεωργούσης (από τη Διεύθυνση Marketing), ενώ από την ΠΑΕ ΑΕΚ ο Εμπορικός Διευθυντής του συλλόγου, κ. Νίκος Καραούζας».

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024