Αρραβωνιαστικιά Κασόγκι : Ήξερε ότι θα είχε προβλήματα στο προξενείο
Η αρραβωνιαστικιά του δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό Haberturk ότι ο αρραβωνιαστικός της, είχε αναφέρει ότι θα αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα στο προξενείο της Σαουδικής Αραβίας
Η αρραβωνιαστικιά του δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό Haberturk ότι ο αρραβωνιαστικός της, είχε αναφέρει ότι θα αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα στο προξενείο της Σαουδικής Αραβίας.
Η ίδια ανέφερε ότι ο Κασόγκι δεν είχε δεχτεί οδηγίες για να επισκεφτεί το προξενείο της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη, από την διπλωματική αντιπροσωπεία του βασιλείου στην Ουάσινγκτον, ενώ ο ίδιος δεν ήθελε να πάει.
Ο Κασόγκι εξέφραζε τον φόβο κλιμάκωσης της έντασης ή απόρριψης των αιτημάτων του, στην περίπτωση που δεν πήγαινε στο προξενείο.
Ο ίδιος εκτιμούσε ότι η Σαουδική Αραβία δεν θα τολμούσε να τον ανακρίνει ή να τον συλλάβει στο έδαφος της Τουρκίας.
Σύμφωνα με την ίδια, ο Κασόγκι είχε πει ότι του είχαν φερθεί καλό στο προξενείο της Σαουδικής Αραβίας, μετά την πρώτη επίσκεψή του, στις 28 Σεπτεμβρίου.
- Αρκάς: Η καλημέρα της Μεγάλης Παρασκευής
- Ακίνητα: Σε ποια περιοχή εκτοξεύτηκαν οι τιμές
- Συνταγή: Στριφτόνι με ντομάτα, πικάντικη σάλτσα και καλαμάρια
- Τοπικές βροχές και πτώση της θερμοκρασίας τη Μεγάλη Παρασκευή – Πώς θα είναι ο καιρός μέχρι το Πάσχα
- Η επιστήμη ξέρει την καλύτερη ώρα για μεσημεριανό
- Το επικίνδυνο Πάσχα των μολότοφ και των βεγγαλικών
- Γιατί η βασίλισσα Ελισάβετ παραλίγο να πάθει «νευρικό κλονισμό» το 1969;
- Από τη Σουηδία με αγάπη: Η μια συνήθεια που τους κάνει πιο ευτυχισμένους
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nazar-shkribliak-Y9WdqTFzZVw-unsplash-1-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442