Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την απρόσμενη ήττα με 2-0 από τη Βίντι για την 3η αγωνιστική του Europa Leaguem και ο Γιώργος Σαββίδης έσπευσε να στείλει μήνυμα ανασύνταξης ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (29/10, 21:30, Τούμπα).
«Συνεχίζουμε» έγραψε στο Instagram ποστάροντας και μία φωτογραφία από την Τούμπα.
Μετά την ήττα της ΑΕΚ στον τελικό του BCL από τη Ρίτας, ο Σάκοτα αποκάλυψε το προαίσθημά του για το μεγάλο προβάδισμα της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στην τελευταία επίθεση στην κανονική περίοδο.
Ο 57χρονος Μπάρι Ντρούιτ Μπάρλοου και ο σύντροφος κατηγορούνται ότι βίαζαν και εκμεταλλεύονταν σεξουαλικά νεαρούς άνδρες. Είναι ανοιχτά ομοφυλόφιλοι, ο πρώτος με παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.
Απίστευτη αυτοκτονία της ΑΕΚ στον τελικό του BCL, καθώς αν και βρέθηκε ακόμη και στο +20 απέναντι στη Ρίτας, τελικά ηττήθηκε με 92-86 στην παράταση «δωρίζοντας» την κούπα στους Λιθουανούς.