Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός: Ισχυρή υποψηφιότητα για βασικός ο Χατζηθεοδωρίδης

Παναθηναϊκός: Ισχυρή υποψηφιότητα για βασικός ο Χατζηθεοδωρίδης

Ο Γιώργος Δώνης σκέφτεται το ενδεχόμενο να επιστρατεύσει ως βασικό τον Ηλία Χατζηθεοδωρίδη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα τη Δευτέρα 29/10 (21:30)

Το γκολ του Ηλία Χατζηθεοδωρίδη στο ματς του ΟΑΚΑ με τον Πανιώνιο ήταν αρκετό για να λύσει τον «γόρδιο δεσμό» στην άμυνα των φιλοξενούμενων, δίνοντας σπουδαία νίκη στον Παναθηναϊκό.

Ο Χατζηθεοδωρίδης βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, όσον αφορά τη φυσική του κατάσταση αλλά και την ψυχολογία του, γεγονός που βάζει τον Γιώργο Δώνη σε σκέψεις για τη χρησιμοποίησή του στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ο νεαρός Έλληνας μπορεί να βοηθήσει σε πολλές θέσεις και να δώσει λύσεις, όπως έχει φανεί από την έως τώρα παρουσία του.

O Δώνης προσανατολίζεται στο να τον χρησιμοποιήσει ως αριστερό ακραίο σε σύστημα 4-2-3-1 ή σαν εσωτερικό μέσο σε περίπτωση που επιλέξει να παρατάξει τον Παναθηναϊκό με 4-3-3.

Ωστόσο τα πάντα θα κριθούν στις επόμενες προπονήσεις του τριφυλλιού, που σιγά σιγά μπαίνει σε στάδιο ολοκλήρωσης της προετοιμασίας του για το παιχνίδι της Τούμπας.

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024