Ολυμπιακός : Ο Σισέ κλήθηκε ξανά στην εθνική Σενεγάλης
Ο Παπέ Αμπού Σισέ κλήθηκε ξανά στην εθνική Σενεγάλης για το ματς με την Ισημερινή Γουϊνέα (17/11) για την 5η αγωνιστική του πρώτου προκριματικού ομίλου του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής
Ο Παπέ Αμπού Σισέ συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις και όπως ήταν αναμενόμενο, ο Αλιού Σισέ συμπεριέλαβε τον αμυντικό του Ολυμπιακού στην αποστολή για το εκτός έδρας παιχνίδι της εθνικής Σενεγάλης απέναντι στην Ισημερινή Γουϊνέα (17/11), για την 5η αγωνιστική του πρώτου προκριματικού ομίλου του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.
Στις 13 Οκτωβρίου ο 23χρονος έκανε το ντεμπούτο του, συνδυάζοντάς το μάλιστα με γκολ απέναντι στο Σουδάν και εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή της ομάδας του στην τελική φάση της διοργάνωσης, η οποία διεξάγεται τον Ιούνιο και τον Ιούλιο του 2019.
Κατά τα λοιπά, στους «23» βρίσκονται και γνωστά ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, όπως ο Καλιντού Κουλιμπαλί (Νάπολι), ο Ισμαϊλά Σαρ (Ρεν), ο Κεϊτά Μπαλντέ (Ίντερ) και ο Σαντιό Μανέ (Λίβερπουλ).
- Αντζελίνα Τζολί: Αιφνιδιαστική επίσκεψη στη Ράφα και η διπλωματία της ανθρωπιάς στη Γάζα
- Ο ΠΑΟΚ διαψεύδει τα ρωσικά δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος για τον Λιβάι Γκαρσία
- Κραν Μοντανά: Σε κρίσιμη κατάσταση πάνω από 80 τραυματίες – Σε «σπινθηροβόλα κεριά» αποδίδεται η πυρκαγιά
- Πεύκη: Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι που άρπαξαν τα χρήματα από 4 παιδιά που έλεγαν τα κάλαντα
- Από φέτος υποχρεωτικά τεστ επαλήθευσης φύλου και για τους άνδρες πυγμάχους
- Σεισμός 6,5 Ρίχτερ στο Μεξικό – Έγινε αισθητός στην κεντρική και νότια χώρα


