Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπουγαΐδης: Θα είναι στην πεντάδα ο Άρης

Μπουγαΐδης: Θα είναι στην πεντάδα ο Άρης

Ο έλληνας αμυντικός της πολωνικής Μπιέλσκο Μπιάλα μίλησε για τους στόχους της πρώην ομάδας του

Ο Μαυρουδής Μπουγαϊδης αγωνίζεται στο πολωνικό πρωτάθλημα με την Μπιέλσκο Μπιάλα, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα του Άρη και της ΑΕΚ. Ο έλληνας αμυντικός με δηλώσεις του αναφέρθηκε στην ομάδα του Πάκο Ερέρα, τονίζοντας ότι μπορεί να τερματίσει στην πεντάδα του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον ARENA FM 89.4:

Για το πολωνικό πρωτάθλημα: «Η ομάδα μου είναι νότια, κοντά στα σύνορα με Τσεχία και Σλοβακία. Αυτή την αγωνιστική παίζαμε εκτός και χάσαμε 2-1, μείναμε με 10 παίκτες από το 50´ και δεν αντέξαμε. Για εμένα προσωπικά είναι καλά. Έχουμε στόχο την άνοδο και αυτό μας δίνει όρεξη και κίνητρο. Δέχτηκα όταν μου έγινε η πρόταση, γιατί είναι ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Ο Πρόμπιερζ είναι προπονητής στην Κρακοβία, αλλά όχι στη Βίσλα. Ο προπονητής μας ήταν επί χρόνια ο βοηθός του, κάναμε και φιλικό μαζί. Τον εμπιστεύονται τον Πρόμπιερζ στη μεγάλη κατηγορία, της Πολωνίας, έχει κάνει καλές πορείες με αρκετές ομάδες”.

Για το Άρης-ΠΑΟΚ: «Ήταν ένα ντέρμπι που έλειπε χρόνια από τη Σούπερλιγκ. Είχε τα πάντα, ρυθμό, γκολ, πίεση, κενούς χώρους, δεν το περίμενα. Θεωρούσα ότι θα είναι πιο κλειστό. Και οι δυο μπορούσαν να κερδίσουν. Ίσως η ισοπαλία να ήταν το δίκαιο αποτέλεσμα. Το ποδόσφαιρο δεν είναι πάντα δίκαιο. Νομίζω ότι το σημείο-κλειδί ήταν το χαμένο πέναλτι του Γιουνές. Πιστεύω πολύ στην ψυχολογία, άλλαξαν εκεί τα δεδομένα, με την απόκρουση του Πασχαλάκη. Ο ΠΑΟΚ πήρε τα πάνω του, αυτοπεποίθηση και ώθηση. Ο Άρης είχε την εμπειρία να κρατήσει το 2-1 και να κερδίσει, αν έμπαινε ξανά μπροστά στο σκορ, αλλά μετά το πέναλτι έπεσε η ψυχολογία του».

Για τον πρώην συμπαίκτη του, Ντιγκινί: «Όταν πρωτοακούστηκε για τον Άρη ο Νικολά, είπα ότι θα ήταν από τις καλύτερες κινήσεις. Έχει πάθος, ποιότητα, μπορεί να προσαρμοστεί και να παίξει παντού στην επίθεση. Και στον Πανθρακικό όταν έλειπε ο Ίγκορ, έπαιζε σέντερ φορ. Γίνεται αισθητός στην περιοχή. Είναι δυνατός, έχει καλό άλμα σε σέντρες, τον αισθάνονται οι αντίπαλοι. Είναι καλή επιλογή και για επιθετικός κορυφής».

Για τους στόχους του Άρη: «Για να στοχεύσει μια ομάδα στην τριάδα, θέλει σταθερότητα. Αν όλοι προσδοκούν πρωτάθλημα, και κύπελλο, στην πρώτη χρονιά, θα είναι κάτι παροδικό. Έχει προπονητή και παίκτες αξίας. Για πρώτο χρόνο όμως, πρέπει να προχωρήσει όσο μπορεί περισσότερο στο κύπελλο, ενώ στο πρωτάθλημα μπορεί να είναι στη πεντάδα. Αυτά επειδή είναι πρώτη χρονιά, όχι ότι δεν πρέπει να έχει υψηλούς στόχους ο Άρης».

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024