Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
H 11άδα του Ολυμπιακού: Οκτώ αλλαγές, έκπληξη με Ναουέλ

H 11άδα του Ολυμπιακού: Οκτώ αλλαγές, έκπληξη με Ναουέλ

Με οκτώ αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στον ΟΦΗ θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός απόψε (19:55, Cosmote Sport 2) απέναντι στη Ντουντελάνζ στο Europa League

Ο στόχος του Ολυμπιακού στο σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι με την Ντουντελάνζ (19:55, Cosmote Sport 2) είναι ένας και ξεκάθαρος: Νίκη. Κάθε άλλο αποτέλεσμα δεν θα είναι αποδεκτό και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουν όλοι πολύ καλά εντός ομάδας. Εξάλλου, ο Ολυμπιακός έχει επενδύσει στο δύο στα δύο στις αναμετρήσεις με την ομάδα από το Λουξεμβούργο, ώστε να φτάσει τους 7 βαθμούς στον όμιλο και να μπει γερά στο κόλπο της πρόκρισης στους «32» του Europa League.

Ο Πέδρο Μαρτίνς προβληματίστηκε αρκετά αυτές τις ημέρες για την 11άδα της αναμέτρησης με την Ντουντελάνζ και πριν από λίγο επιβεβαίωσε τις σκέψεις του για πλήθος αλλαγών, σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ. Συγκεκριμένα, σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στους Κρητικούς, μόνο τρεις ποδοσφαιριστές θα βρίσκονται από την αρχή στον αγωνιστικό χώρο και για το παιχνίδι με τους Λουξεμβούργιους: Οι Καμαρά, Ποντένσε και Γκερέρο.

Συγκεκριμένα, ο 48χρονος τεχνικός αποφάσισε να ξεκινήσει με τον Ζοσέ κάτω από τα δοκάρια, ενώ μπροστά του θα πάρουν θέση οι Τοροσίδης, Σισέ, Βούκοβιτς και Κούτρης.

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης επιστρέφει στην 11άδα (και γενικά σε παιχνίδι) του Ολυμπιακού μετά τις 30 Σεπτεμβρίου και την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και όπως προαναφέραμε θα έχει στο πλευρό του τον Μάντι Καμαρά.
Μπροστά τους, σε θέση επιτελικού μέσου θα αγωνιστεί ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος ήταν τιμωρημένος κόντρα στον ΟΦΗ και στα άκρα οι Ποντένσε και Ναουέλ (αντί του Χριστοδουλόπουλου που δοκίμαζε ο Μαρτίνς όλες αυτές τις ημέρες). Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Γκερέρο.

Αναλυτικά η 11άδα αποτελείται από τους εξής παίκτες: Σα, Τοροσίδης, Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρης, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Φορτούνης, Ποντένσε, Ναουέλ και Γκερέρο.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024