Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γραμμένος: Γι' αυτό επιλέξαμε τον Αναστασιάδη

Γραμμένος: Γι’ αυτό επιλέξαμε τον Αναστασιάδη

Τι ανέφερε ο πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος για την απόφαση να αντικαταστήσει τον Μίχαελ Σκίμπε ο Άγγελος Αναστασιάδης

Ο Μίκαελ Σκίμπε αποτελεί παρελθόν για την Εθνική με τον Άγγελο Αναστασιάδη να είναι η διάδοχη λύση.

Στο περιθώριο της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ ο πρόεδρος Βαγγέλης Γραμμένος αναφέρθηκε στον έμπειρο προπονητή και ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους επιλέχθηκε.
«Η απόφαση είναι να προσληφθεί έλληνας προπονητής που θα δώσει μαχητικότητα, εθνική συνείδηση και προσήλωση. Η Εκτελεστική Επιτροπή θεωρεί ότι για τα χαρακτηριστικά αυτά θα πρέπει να προσληφθεί Έλληνας και γι’ αυτό αποφασίσαμε την πρόσληψη του Άγγελου Αναστασιάδη» είπε αρχικά.

Για την αποπομπή του Μίκαελ Σκίμπε ο επικεφαλής της ομοσπονδίας σημείωσε: «Κατά την σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ αποφασίστηκε η διακοπή της συνεργασίας με τον Μίκαελ Σκίμπε και ταυτόχρονα αποφασίστηκε η πρόσληψη του Άγγελου Αναστασιάδη. Όπως εύκολα μπορεί κάποιος να κατανοήσει η απόφαση αυτή οφείλεται στην άσχημη πορεία της Εθνικής και τα τελευταία ατυχή αποτελέσματα. Εξουσιοδοτήθηκα για τις διαπραγματεύσεις με τον Μίχαελ Σκίμπε και το θέμα της αποζημίωσης, καθώς και για τις συζητήσεις με τον Άγγελο Αναστασιάδη. Θέλω δημοσίως να ευχαριστήσω από καρδιάς τον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό κ. Σκίμπε. Πρόκειται για έναν τζέντλεμαν».

Ερωτηθείς για τους συνεργάτες του Αναστασιάδη ο Γραμμένος απάντησε: «Δεν μπορώ να σας πω κάτι πριν ακόμα συζητήσω με τον κύριο Αναστασιάδη. Αυτά στην πορεία».
Για την πιθανότητα να αναλάβουν πόστο στην Εθνική παίκτες που τίμησαν τα γαλανόλευκα, όπως οι Καραγκούνης και Χαριστέας ο πρόεδρος της ΕΠΟ σχόλιασε: «Ολα αυτά θα συζητηθούν με τον Αναστασιάδη».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024