Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δίπλα στον Ολυμπιακό ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Δίπλα στον Ολυμπιακό ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού ταξίδεψε στο Λουξεμβούργο και θα παρακολουθήσει διά ζώσης την αναμέτρηση των Πειραιωτών με την Ντουντελάνζ για το Europa League

Στο πλευρό του Πέδρο Μαρτίνς και των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού θα σταθεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο αποψινό παιχνίδι με την Ντουντελάνζ (19:55), για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο ηγέτης των Πειραιωτών ταξίδεψε στο Λουξεμβούργο και θα παρακολουθήσει από κοντά τη μάχη των Ερυθρόλευκων με την ομάδα του Ντίνο Τοπμέλερ. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός με την παρουσία του στο γήπεδο αποδεικνύει έμπρακτα τη στήριξή του, όπως έκανε και στο πρόσφατο εκτός έδρας παιχνίδι με την Μίλαν. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης για άλλη μια φορά στέκεται δίπλα στην ομάδα και περιμένει από τον Πέδρο Μαρτίνς και τους ποδοσφαιριστές του να φτάσουν στην πολυπόθητη νίκη.

Υπενθυμίζουμε ότι στο «Ζοσί Μπαρτέλ», όπου θα διεξαχθεί η αποψινή αναμέτρηση, θα βρεθούν επίσης 1.500 οπαδοί του Ολυμπιακού, οι οποίοι θα δώσουν «ερυθρόλευκο» χρώμα στις εξέδρες και θα προσπαθήσουν να δώσουν ώθηση στην αγαπημένη τους ομάδα. Οι Ερυθρόλευκοι στα πρώτα δύο παιχνίδια έχουν απολογισμό μία ήττα και μία ισοπαλία και στο Λουξεμβούργο θα ψάξουν την πρώτη τους νίκη στη διοργάνωση.

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024