Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το τηλεφώνημα στον Χιμένεθ για Ματέο Γκαρσία

Το τηλεφώνημα στον Χιμένεθ για Ματέο Γκαρσία

Η ΑΕΚ καλοβλέπει την περίπτωσή του Αργεντινού μεσοεπιθετικού, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός από την Λας Πάλμας στον Αρη και μάλιστα φίλος του από την Ελλάδα του τηλεφώνησε και τον ρώτησε κατά πόσο θα μπορούσε να βοηθήσει να αποκτήσει... περιεχόμενο το «κιτρινόμαυρο» ενδιαφέρον.

Είναι μία από τις αποκαλύψεις του φετινού πρωταθλήματος και με τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις έχει τραβήξει πάνω τα βλέμματα των μεγάλων ομάδων του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά και αρκετών συλλόγων από το εξωτερικό. Ο λόγος για τον Ματέο Γκαρσία, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι άφησε πίσω του τα Κανάρια Νησιά και την Λας Πάλμας και μετακόμισε μόνιμα στην Ελλάδα για χάρη του Αρη.

Ο Αργεντινός εξτρέμ από τις πρώτες κιόλας εμφανίσεις του έδειξε τη σπουδαία του κλάση και ανάγκασε όλη την Ελλάδα να… παραμιλάει για την αξία και το ταλέντο του. Μέχρι στιγμής ο 22χρονος μεσοεπιθετικός έχει αγωνιστεί σε 8 παιχνίδια με τη φανέλα του Αρη, στα οποία έχει 5 γκολ και 1 ασίστ.

Μία από τις ομάδες που έχει εντυπωσιαστεί από τα προσόντα του νεαρού άσου είναι η ΑΕΚ, με την Ενωση να καλοβλέπει την περίπτωσή του. Οι Κιτρινόμαυροι, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν από την Ισπανία, έχουν χτυπήσει ήδη την πόρτα της Λας Πάλμας για τον Ματέο Γκαρσία και μάλιστα στην προσπάθειά τους για την αρπαγή του Αργεντινού παικταρά έχουν ως… σύμμαχο τον Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος πλέον βρίσκεται στον πάγκο της ισπανικής ομάδας.

Ο Ιβηρας τεχνικός έχει πολύ καλές σχέσεις με την πρώην του ομάδα και πρόσφατα μίλησε στο τηλέφωνο με φίλο του, ο οποίος τον ρώτησε κατά πόσο θα μπορούσε να βοηθήσει, ώστε το ενδιαφέρον για τον Ματέο Γκαρσία να αποκτήσει… περιεχόμενο. Ο 22χρονος δεν υπολογίζεται από την ομάδα των Κανάριων Νήσων και είναι προς πώληση. Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να παραχωρηθεί με λιγότερα χρήματα από αυτά που προβλέπονται στη συμφωνία του Αρη με την Λας Πάλμας, για τον δανεισμό του παίκτη.

Ο Μανόλο Χιμένεθ είναι ο κρυφός άσος στο μανίκι της ΑΕΚ, σε περίπτωση που η Ενωση αποφασίσει να κινηθεί για την απόκτηση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού. Ο Ισπανός τεχνικός, πάντως, τη δεδομένη στιγμή έχει να διαχειριστεί τα δικά του προβλήματα. Η Λας Πάλμας, παρότι έχει το δεύτερο μεγαλύτερο μπάτζετ στην κατηγορία, δεν έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα και βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Μέχρι πριν από λίγες μέρες μάλιστα ο Χιμένεθ βρισκόταν σε πάρα πολύ δύσκολη θέση, με την πρόσφατη νίκη επί της Νουμάνθια με 3-0 να του δίνει πολύτιμο χρόνο για να βελτιώσει την εικόνα και τη βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας του. Η ΑΕΚ κοιτάει τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό του Αρη, το όνομα του οποίου θα παίξει δυνατά στο «κιτρινόμαυρο» ρεπορτάζ. Είναι μία από τις καλύτερες περιπτώσεις της εγχώριας αγοράς, με την Ενωση να έχει ξεχωρίσει και να εξετάζει την περίπτωσή του.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024